Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. -nikke-

  -nikke- Gearhead

 2. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  Talvibongailulle on oma topiccinsa jo, mutta ei sen puoleen vois olla ihan hyvä olla topicci "kenen auto, mitä sisältää..ym ym", ettei palsta vallan täyty kyselyistä eri nimellä... vai kui? kumminkin aina on niitä jotka ovat kiinnostuneita ostamaan autoja mut eivät tiedä omistajia, ja kaikkialla eivät jenkkipiirit ole kovin suuret... :odroll:

  Meinaatko Big Bad ettei Bel Airin pikku kunnostus karkaa käsistä, täydeks rojektiks? niillä kun on semmoinen paha tapa.. :wink:
   
 3. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Mitäs kaikkea tuohon on tehty? Onko autosta esittelyä jossain sivuilla tms.? Onko tuota sektioitu?
   
 4. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Mekin saatiin se meidän "ykkösvehje" eli pikuppi juuri sopivasti liikenteeseen kun bensan hinta alkaa olla kohdillaan, se kun ei vie kun semmoset 50-100 l/100 km, riippuen miten polkee :rotfl:

  Bel Airille ei olis tarkoitus tehdä muuta kuin laittaa pellit kondikseen, maalata se, tehdä verhoilut uusiks, vaihtaa kutosen tilalle kasikone ja sit ilmajousitusta on vielä kaavailtu. Eli tommosta pientä, mut saa nähdä paljonko tosta toteutuu kun pikuppikin on nyt sit kilvissä ja tekis mieli saada se siihen iskuun että kehtaa ens kesänä lähteä sillä ainakin kokeilemaan stripille :wink:
   
 5. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

 6. Foxxy

  Foxxy 1st gear

  01 Syyskuuta 2005: Kehä I noin klo 17.25:

  AVO PT Cruiser :eek:

  Oksetti [​IMG]
   
 7. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Ei jenkki mutta...

  Viime sunnuntaina Lahti-Helsinki moottoritiellä aloi ohi Audi RS6 Avant ja kilpi RS-6

  Onkohan tuo nyt sen Helsinkiläisen miljonäärin, joka omistaa Espoon Bluesin?
   
 8. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Kyllähän tuota aina tulee bongattua vaikka minkä näköistä kulkuneuvoa liikenteessä mm. -05 Lambo Gallardo on tullut nähtyä jo aika montakin kertaa liikenteessä täällä savossa ja tänä iltana näin WEE-10 kilvillä olevan uuden(?) M5 bemarin, mutta eihän tuolaisia tule niin noteerattua.
  Rodit ovatkin täällä isossa maalaiskaupungissa melko yleinen näky ja fiilistä nostatti kovasti kun pääsi ajamaan yhdellä lättäpiällä. Kuume nousee...
   
 9. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  Aika pientä :lol: taikka sitten alkaa tehdä mieli sleepperiä ja pikupin tekniikka ahdetaan Bel Airiin ja pikuppiin jotakin jolla kehtaa lähtee stripille :wink: montas vuotta pikuppi oli rojektina? kuulin serkkupojalta joitain vuosia tosta laitteesta ja taisinpa olla huuli pyöreänä, "että kaikkee sitä pikuppiin" :eek: :lol: mut heenoltahan se näyttää :D
   
 10. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  ..joo, muistuttaa jotenkin isoa kenkää!
  :odroll:
  Toivottavasti ne ei tee siitä neliveto off-roadia.. sitte se olis ihan sellaisen vanhanaikaisen rullaluistimen näköinen..!!
  :rotfl:
   
 11. v80

  v80 Gearhead

  Kouvolassa on näkynyt 200? Corvette muutaman kerran. Luulin kauempaa katsottuna Ferrariks. :D
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Ja nyt tulevana sunnuntaina klo 13 Kouvolassa näkyy satamäärin :eek: hienoja autoja eli muistakaas kaikki seudun harrastajat se jenkkiautojen yhteiskuvaussessio siellä Tehontiellä :wink:
   
 13. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Joo, näyttää kyllä enemmän Ferrarilta kuin Corvettelta... :-?
   
 14. BigBlock-V8

  BigBlock-V8 3rd gear

  eipä oo niin hirmusen tarkkoja havaintoja mitä kaikkea, mutta ainakin katto on täysin uudessa uskossa, kuin myös lähes koko perä, eikä keulakaan enään ihan orkkis muotoiselta näytä... Paljon siinä on muutosta tehty ja voittihan tuo Power Big Meet:issä Coolest custom palkinnon.
   
 15. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Aika paljon kaikkea hienoa ihan ilman photoshoppia............ :rotfl:

  ps. tuo popeda on hieno mutta maski taitaa olla vaihdettu?
   
 16. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Tänään näin ajotunnin aikana sen Spinnerissä esitellyn Volvo Duettin, Jyväskylän Valion kohdalla...
   
 17. Caprice5

  Caprice5 1st gear

  Kokkolassa ajeli vastaa musta Cadillac Escalade siirtokilvissä pirun hieno auto. 8)
   
 18. Ck

  Ck Gearhead

  Tänään bongasin hervannassa pinkin dusterin, kattelin vähän aikaa että on tuolla mun auto kun on samanvärinen. Mutta ei ollu. Näin auton aika kaukaa niin en sano varmaks oli moulin rouge/panther pink värinen. Kuka tunnustaa omaksensa?
   
 19. low

  low 1st gear

  kyllä oli mahtavan näköistä kun tuli tuossa päivällä helsingin pohjois-haagassa lumisateessa vastaan -59 coupe de ville
   
 20. BigBlock-V8

  BigBlock-V8 3rd gear

  Bongasin itteni 69 Rambler Americanin kyydissä lumisohlossa, ja havaittiin myös Malmilla 65(?) Dodge Dart S-marketin pihassa..
   

Kerro tästä muillekin!