Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Tuliko siitä vihree väriltään....`?
     
  2. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Juu, ei kovin kesäistä täälläkään suunnalla ole, tosin tänään ei ole satanut räntää enään läjheskään niin paljoa kuin eilen :lol: Nostattaa kyllä mielialaa kummasti katella noita chevy 53.sen ottamia kuvia ja niihin näin aasinsillan kautta mennäkseni, mikäs laite se tämä http://s19.photobucket.com/albums/b193/ ... CT0033.jpg oikein on? 8) Näyttää hyvältä ja olisi aika hulppean oloinen kuljetin 8)
     
  3. raggare

    raggare Gearhead

    levennetty Transit! :eek: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo tai ameriikan trabant niin kuin rebel58 sen väänsi. Tuo oli nelivetoswapissa myynnissä. Joku seppä sen oli rakentanut neljän eri auton osista joskus 60-luvulla. Myynti-ilmoituksessa vielä luki mikä osa oli otettu mistäkin autosta. Oli ruma kuin saapas!
     
  5. topoliino

    topoliino 1st gear

    Tänään töölöntorilla vaalea/valkoinen Valiantti. Nätissä kunnossa, mustat kilvet.. Punannen sisustus ja pilleri kapselit... :D
     
  6. petro_din

    petro_din Gearhead

    taisit bongata miut.. jos dartti oli piikkinokalla ja seksikäs "keltanen"
    milläs ite olit liikenteessä? vois morjestaa jos tietäs :p
     
  7. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Niimpähän aattelinki, et se sie varmaan oot :wink:

    Ite ajelen sellasella tummalla vw jetalla.... :oops:
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    tänään töölössä oli kotitalon vieressä valkoinen gmc typhoon..
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    gmc tamphoon, boooording..
     
  10. jaketin

    jaketin Gearhead


    älä ole tollanen :lol:

    ihan kelpo kapistus....


    ps.kiinnostaa se sun dartti, se on hieno..... ai niin, mulla ei ole rahaa. ehkä seuraavassa elämässä :cry: :cry:
     
  11. ElvisNYB-77

    ElvisNYB-77 1st gear

    Kevään ensimmäisen moottoripyörän! (no, ensimmäinen mitä mä oon nähny ;)) Joku britti se näytti olevan vaan pirun bussi tuli viereen niin en ennättänyt sen tarkemmin katsoa.
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Onko? Käy lauantaina kattomassa sitä Aspenin pihakirpiksellä. Tai vaikka jo perjantaina. Siellä se on. Näit sen jo silloin kun kävit tallilla kattomassa 68 Chargeria. Se oli kv- tää ei. Se myyty, tää ei. Sutii. 0% ja iso motti papereissa. 8 3/4 vartti kapea lukkoperä. 3.55:1 välitys ja tietty tiukka lukko.Ei mkn akkalaatikko vaan 4 speed manuaali. Ruosteeton koppa. Melko lailla virheetömät kromit ja muut kiiltävät osat. Käy kattoo ja heitä lenkki. Mutta varovasti. Se on aika räyhä. Ja potentiaalia on. Et pety.
    Vai pannaanko Aspenin kanssa lihoiks? Virheettömät puskurit ja listat, kapea 8 3/4 lukko perä 3.55 välityksellä. 318 pikä rempttu ja porattu. 340 kannet, Eddy imusarja ja holly tuplapumpu. Räyhää sillä. On myöskin uusi Edelbrock vacuum kasari, mutta kyllä räyhä manuaali pitää tuplapumpulla olla. 4 speed rempattu ja vahvistettu manuaali. 70-71 bucket seatit. Vähän ajettu ja ruosteeton koppa. Joku vois maksaa jotain 2d ehjistä ovistakin. Scuuppi konepelti. Kaikki jarru ja alustan osat uutta. Ei tarvike paskaa vaan og mopar osaa. Ei taiwan paskaa missään. Uudet hookerit. Org pakoputken päillä.
    Mitä vielä haluatte? Oven tiivisteet paskat, mutta ne uusina tulossa. Amerikan tyyliin verhoiltu on tweed kangasta. Org ehjä verhoilu löytyy alta. Tää oli kallis auto kun mä sen jenkeistä ostin. Hemi piti laittaa nokille ja se ok vieläkin 0%.
    Käykää katsomassa auto ja tutkikaa tosiasiat. Sen jälkeen otan vastaan tarjouksia. Hylkään tai hyväyksyn. Ilmainen se ei ole, mutta ei kalliskaan.
     
  13. jaketin

    jaketin Gearhead

    juu, sitä tuli katseltua sillä silmällä myös. mammakin tykkäsi. kaksi oviset tolpat on hyviä raaseriaihioita.. älkää nyt lihoiksi laittako. luulis tuolla ostaja löytyvän. itsellä tuo rahoitus valitettavasti tökkii tällä hetkellä aikas pahasti. mutta jos päädytte siihen että lihoiksi menee, niin ottakaa vaan tekniikka ja tyrkytä koppaa mulle. mulla olis siihen hyvä tekniikka :D :D
     
  14. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Eilen bongailin pariki moottoripyörä-kuskia, alkaa se kevät vähänkerrassaan sieltä salakavalasti tulla 8)
     
  15. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    34 Ford roadster ilman loksuja tuli vastaan!ASIAA! Mainittakoon nyt sitten et tuli yksi camaro ja vanikin vastaan mut mitä sitte!
     
  16. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tampereella oli jos jonkin näköstä käkkylää liikenteessä. Varsinkin Pirkkahallin pihalla niitä oli suorastaan poikkeuksellisen runsaslukuisesti. Onkohan siellä joku autonäyttely tulossa?? :lol:
     
  17. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Roadster tuli LPR-Kouvola Välillä vastaan nyt jo toivottavasti tampereella! Onkohan nahkapipo ruvennut tiukkaamaan, meinaan kouvolassa tuli ainakin räntää!
     
  18. rb

    rb Double Gearhead

    Eilen illalla kun tulin huolttikselta ulos, lämpömittari nollassa, pienessä räntäsateessa käveli kimuli minihameessa vastaan....

    Ihan totta. parikymppinen hyväkroppainen misu mutta jostain syystä mulla ei edes värähtänyt vaan tuli pelkästä myötätunnosta kylmä.
    Palennuttaa nyt hyvä tavara tuolla lailla, edesvastuutonta !!!!
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Hyvä kroppanen parikymppinen????? :eek: ...Eli hänellä oli vielä lapsipöhöä tai puperteetti vielä alullaan... :rotfl: Kyllä se tyyli löytyy ennen vuotta '60 syntyneiltä.Oli sitten kyseessä auto tai taikina. :pinup:
     
  20. hot rod

    hot rod 1st gear

    Oliskohan tuossa kevään paras bongaus!!?? 8)
     

Kerro tästä muillekin!