Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Tuliko siitä vihree väriltään....`?
   
 2. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Juu, ei kovin kesäistä täälläkään suunnalla ole, tosin tänään ei ole satanut räntää enään läjheskään niin paljoa kuin eilen :lol: Nostattaa kyllä mielialaa kummasti katella noita chevy 53.sen ottamia kuvia ja niihin näin aasinsillan kautta mennäkseni, mikäs laite se tämä http://s19.photobucket.com/albums/b193/ ... CT0033.jpg oikein on? 8) Näyttää hyvältä ja olisi aika hulppean oloinen kuljetin 8)
   
 3. raggare

  raggare Gearhead

  levennetty Transit! :eek: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 4. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Joo tai ameriikan trabant niin kuin rebel58 sen väänsi. Tuo oli nelivetoswapissa myynnissä. Joku seppä sen oli rakentanut neljän eri auton osista joskus 60-luvulla. Myynti-ilmoituksessa vielä luki mikä osa oli otettu mistäkin autosta. Oli ruma kuin saapas!
   
 5. topoliino

  topoliino 1st gear

  Tänään töölöntorilla vaalea/valkoinen Valiantti. Nätissä kunnossa, mustat kilvet.. Punannen sisustus ja pilleri kapselit... :D
   
 6. petro_din

  petro_din Gearhead

  taisit bongata miut.. jos dartti oli piikkinokalla ja seksikäs "keltanen"
  milläs ite olit liikenteessä? vois morjestaa jos tietäs :p
   
 7. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Niimpähän aattelinki, et se sie varmaan oot :wink:

  Ite ajelen sellasella tummalla vw jetalla.... :oops:
   
 8. jaketin

  jaketin Gearhead

  tänään töölössä oli kotitalon vieressä valkoinen gmc typhoon..
   
 9. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  gmc tamphoon, boooording..
   
 10. jaketin

  jaketin Gearhead


  älä ole tollanen :lol:

  ihan kelpo kapistus....


  ps.kiinnostaa se sun dartti, se on hieno..... ai niin, mulla ei ole rahaa. ehkä seuraavassa elämässä :cry: :cry:
   
 11. ElvisNYB-77

  ElvisNYB-77 1st gear

  Kevään ensimmäisen moottoripyörän! (no, ensimmäinen mitä mä oon nähny ;)) Joku britti se näytti olevan vaan pirun bussi tuli viereen niin en ennättänyt sen tarkemmin katsoa.
   
 12. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Onko? Käy lauantaina kattomassa sitä Aspenin pihakirpiksellä. Tai vaikka jo perjantaina. Siellä se on. Näit sen jo silloin kun kävit tallilla kattomassa 68 Chargeria. Se oli kv- tää ei. Se myyty, tää ei. Sutii. 0% ja iso motti papereissa. 8 3/4 vartti kapea lukkoperä. 3.55:1 välitys ja tietty tiukka lukko.Ei mkn akkalaatikko vaan 4 speed manuaali. Ruosteeton koppa. Melko lailla virheetömät kromit ja muut kiiltävät osat. Käy kattoo ja heitä lenkki. Mutta varovasti. Se on aika räyhä. Ja potentiaalia on. Et pety.
  Vai pannaanko Aspenin kanssa lihoiks? Virheettömät puskurit ja listat, kapea 8 3/4 lukko perä 3.55 välityksellä. 318 pikä rempttu ja porattu. 340 kannet, Eddy imusarja ja holly tuplapumpu. Räyhää sillä. On myöskin uusi Edelbrock vacuum kasari, mutta kyllä räyhä manuaali pitää tuplapumpulla olla. 4 speed rempattu ja vahvistettu manuaali. 70-71 bucket seatit. Vähän ajettu ja ruosteeton koppa. Joku vois maksaa jotain 2d ehjistä ovistakin. Scuuppi konepelti. Kaikki jarru ja alustan osat uutta. Ei tarvike paskaa vaan og mopar osaa. Ei taiwan paskaa missään. Uudet hookerit. Org pakoputken päillä.
  Mitä vielä haluatte? Oven tiivisteet paskat, mutta ne uusina tulossa. Amerikan tyyliin verhoiltu on tweed kangasta. Org ehjä verhoilu löytyy alta. Tää oli kallis auto kun mä sen jenkeistä ostin. Hemi piti laittaa nokille ja se ok vieläkin 0%.
  Käykää katsomassa auto ja tutkikaa tosiasiat. Sen jälkeen otan vastaan tarjouksia. Hylkään tai hyväyksyn. Ilmainen se ei ole, mutta ei kalliskaan.
   
 13. jaketin

  jaketin Gearhead

  juu, sitä tuli katseltua sillä silmällä myös. mammakin tykkäsi. kaksi oviset tolpat on hyviä raaseriaihioita.. älkää nyt lihoiksi laittako. luulis tuolla ostaja löytyvän. itsellä tuo rahoitus valitettavasti tökkii tällä hetkellä aikas pahasti. mutta jos päädytte siihen että lihoiksi menee, niin ottakaa vaan tekniikka ja tyrkytä koppaa mulle. mulla olis siihen hyvä tekniikka :D :D
   
 14. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Eilen bongailin pariki moottoripyörä-kuskia, alkaa se kevät vähänkerrassaan sieltä salakavalasti tulla 8)
   
 15. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  34 Ford roadster ilman loksuja tuli vastaan!ASIAA! Mainittakoon nyt sitten et tuli yksi camaro ja vanikin vastaan mut mitä sitte!
   
 16. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Tampereella oli jos jonkin näköstä käkkylää liikenteessä. Varsinkin Pirkkahallin pihalla niitä oli suorastaan poikkeuksellisen runsaslukuisesti. Onkohan siellä joku autonäyttely tulossa?? :lol:
   
 17. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Roadster tuli LPR-Kouvola Välillä vastaan nyt jo toivottavasti tampereella! Onkohan nahkapipo ruvennut tiukkaamaan, meinaan kouvolassa tuli ainakin räntää!
   
 18. rb

  rb Double Gearhead

  Eilen illalla kun tulin huolttikselta ulos, lämpömittari nollassa, pienessä räntäsateessa käveli kimuli minihameessa vastaan....

  Ihan totta. parikymppinen hyväkroppainen misu mutta jostain syystä mulla ei edes värähtänyt vaan tuli pelkästä myötätunnosta kylmä.
  Palennuttaa nyt hyvä tavara tuolla lailla, edesvastuutonta !!!!
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Hyvä kroppanen parikymppinen????? :eek: ...Eli hänellä oli vielä lapsipöhöä tai puperteetti vielä alullaan... :rotfl: Kyllä se tyyli löytyy ennen vuotta '60 syntyneiltä.Oli sitten kyseessä auto tai taikina. :pinup:
   
 20. hot rod

  hot rod 1st gear

  Oliskohan tuossa kevään paras bongaus!!?? 8)
   

Kerro tästä muillekin!