Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Ei jenkki mutta... viimenen takavetone galant 2.3 TD:llä.

  Eipä tuu niitäkää enää joka päivä vastaa...
   
 2. signet

  signet Gearhead

  Korolla DX alkuperäisvärissä,Myllykoskella.On täällä varmasti harvinaisempi kun jenkit :wink: ruoste ja neekerit ovat vieneet korollat.Ei silti, ei tule ikävä :rotfl: :rotfl:
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Aika paljon foordin ja geeämmän tuotteita...tais siellä tosin joku voyager ja neonkin liikkua.. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 4. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  No täällä on eräällä vahemmalla naishenkilöllä ollu uudesta lähtien DX-Corolla 1.8 Diesel 4-ovinen (suurin osa 2-ovisia), ja hienot tiikeri penkinpäälliset. :)

  meinas unohtua... muutama Voyageria, Neonia ja vaneja/vanduroita
   
 5. Caprice87

  Caprice87 1st gear

 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ekens Gassersien swapin pihalla oli tänä aamuna Suomesta -50 Cad 2d HT, -39 Chevy rod Vampira ja -32 Ford Fordor (rod). (Toistaiseksi) ruotsalaisia sitten chopped -49-50 Mercury, chopped -49-50 Chevy, -53 Chevy 4d, -59 Cadillac Coupe de Ville, Ford A Tudor rod, Fod F-100 noin -55, -49 Dodge Wayfarer Coupe, -62 Impala 2d HT & avo, -65-66 Mustang HT, -62 & -64-65 T-bird HT:t, -57 Chevy 2d Sedan, -49 Cadillac 2d Fastback, -57 Chrysler Saratoga 2d HT, -61 Ford Falcon 4d STW, -66 Pontiac Bonneville 4d HT, -60 Mercury 4d HT STW ja -50-luvun alun Chevrolet Panel Van. Sisällä sitten lisää...
   
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Oliko tuo falcon 4 vai 2 ovinen stw?
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Neliovinen. Voin tarkastaa vuosimallin kunhan pääsen kotiin, tuo -61 on muistinvarainen heitto. Oletan muuten että sama auto ajelee silloin tällöin vastaan aamuisin kun olen menossa töihin, ilmeisen toimiva siis...
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Joo täällä ei tule kyllä noita vehkeitä aamuisin vastaan...Omakin makaa siipirikkona lumikasan alla...Niin joo tuo korihan on sama tuonne 63 vuoteen asti...Naamataulut ja takavalot vaan vaihtelee....enpä tiedä suomesta noita early falcon farkkuja muita minun 2d kuuskymppisen lisäksi,kuin neliovisen kuuskakkosen.Huhu puheiden mukaan Fiskiksellä olis joskus ollu '60 4d stw?Korjatkaa jos oon väärässä...Vai kimilläkö se oli ollu.. :eek:

  Ootkos muita falcon farkkuja tavannu siellä päin?Wheelsissä oli aikoinaan juttua 2d stw projektista...Muuten en oo nähny noista vehkeistä kuvia juuri missään.
   
 10. V.Kutvonen

  V.Kutvonen 1st gear

  Bongasin

  Tänään bongasin Kuopion moottoritiellä Plymouth Belvederen, on miehellä asennetta!Kiitos Dartsan.
   
 11. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  alkusyksyst bongasin Lahden keskustasta Porssen GT Carreran,sen kakspaikkasen biilin,kk takaperin bongasin mustan Escaladin Helsingis rautatieaseman vieres ja jonkun ison uuden jenkkimaasturin näin viime viikol Lahdes..oliskohan ollu toi Chevrolet Avalanche tai joku sen semmoinen.. 8)
   
 12. c-son

  c-son Gearhead

  Sunnuntaina 27.11. lauantaisen lumimyräkän jälkeen Helsingissä motarilla bongattua... Hyvä meininki!

  [​IMG]
   
 13. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  Tännää kaapungis tallustelles huomasin betoni aidan takaa punaisen Ramin... lisää tallustelua, näky muutakin kuin maski ja hytti, reppu tippu :eek: siinähän vallan oli parkissa Dodge Ram3500 :eek: huh oli se vaan iso ja hieno :D

  tunningikaverin oli pakko kommentoida takalevityksiä: "kyllä on törkeet kaarien levitykset", ei tainu daiju huomata että sillä ei oo mitn väliä millaset levitykset siinä on, kun jollakinhan ne paripyörät pitää peittää :wink: :lol:
   
 14. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead

  "PIILOJAMEKSIA" näkyy päivittäin liikenteessä, itelläkin sellainen talviautona. :lol:
   
 15. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Eilen Vaajakosken ABC:n liikenneympyrässä Cadillac SRX...
   
 16. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Täällä itärajalla tulee nähtyy mitä ihmeellisimpiä vehkeitä, varsinkin kun on töissä melkein raja-aseman vieressä. (teen sitä uutta) No okei, niissä on järestää noi "pitkät kilvet" mut kyl siel jollain tuntuu rahaa olevan..

  Esim: On Viperiä, Maybaghia, isoja Mersuja, uutta coupe Bentleytä, hummeria ( H1, H2 ja samat limoina :eek: ) limolincolneja (mallit: towncar ja navigator), kerran nähtiin piiitkä navigator, pysäytin oman "pienen" paripyörä Fordin siihen rinnalle... Linkkulla oli pituutta kerta kaks!?! Escaladeja, Lexus , Infiniti ym. pilvin pimein. Kerran mennessäni Pietariin näin vanhan 508 Mersun lavalla roikkuen ja keikkuen sen Volkkarin uuden superauton prototyypin (en muista nimee), oli joku Moskovan "köyhä" ostanu suoraan jostain Euroopan autonäyttelystä... pitäs olla aina kamera valmiina...
   
 17. kanadanmajava

  kanadanmajava Gearhead

  Noin piljoona uutta Mustangia, alyttomasti pickupeja, liikaa Hummereita ja muutaman "high riserin" lahes 30":n vanteilla. Tama on tietysti taalla ihan normaalia, silla olen vierailemassa Atlantassa. Siksi kaytossa ovat vain aakkoset. Liikenne on muutenkin aika erilaista, mutta nakisin miellani enemman vanhoja autoja, joita on taalla todella vahan. Yhdessa autokaupassa oli liekkimaalattu '55 Chevy, mutta 60-luvun autoja olen nahnyt vain kymmenisen kappaletta.
   
 18. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Heh, joksekseenkin tasan vuosi sitten Buickki bongattiin samaan aikaan ja samasta paikasta. Taisi olla edellinen vastaava topic. Se oli taas IKEAn ohi kehäIIIn ylityskohta. Ajoin mielummin suolaamattomia pikkuteitä kuin valtaväyliä, vaikka ovat vitun liukkaita. Kyllä avolla ajetaan perinteiset joulu, Tapaninpäivä ja uusivuosi. Tammikuussa mulle tulee samanlainen ja värinen 2D HT ja pitää ne vähän aikaa olla yhdessä ennen niiden talviunia.

  Niin siksi aika hauska juttu että Buickki on ollut koko ajan ajossa ja sitten tulee bongaukset tasan vuoden välein ja samasta paikasta. Pitäiskö mennä taas tasan vuoden päästä ikean nurkille pyörimään että Buickki bongattaisiin? :rotfl:
   
 19. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Ongelma siellä ison veden takana on se, että vanhoja/klassikoita/laitettuja muskeleita/orkkispelejä omistavat eivät kertakaikkiaan uskalla ajaa liikenteessä, jossa seilaa sen seittöämän miljoona mahikaanoa/latinoa/mustaa ja negatiivia joilla autoissa ei minkäänvaltakunnan vakuutuksia. kun sitten tulee kolari, kuka kustantaa??? ei tasan köyhä latino tai persaukinen neekeri!!!
  Kalivorniassakin todella harvoin näkee kunnon klassikoita liikenteessä vaikka siellä niitä on pilvinpimein
   
 20. timv

  timv Gearhead

  Tampereen messukylässä tänään tuli valkonen musse (66?) vastaan, ja rapa lensi...
   

Kerro tästä muillekin!