Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    eilen turussa hienoa ja korkea gmc-pikkis 8)

    viininpunainen tms, en ole ainakaan ennen nähnyt.
     
  2. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Vesijärven satamassa pörräsi sinivalkoinen Shelby Cobra. Replica toki.
     
  3. pm

    pm 1st gear

    Tällä viikolla työmatkalla Kehä 3:lla tiistaina pääsin ajamaan "letkassa" omalta kylältä ison osan matkasta (10km) '58 tai '59 Dodgen kanssa. Keskiviikkona letkassa ajoi vuorostaan Camaro/Firebird.
     
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei ehkä kuulu tähän- kun on jo wanha juttu... mutta kerronpa silti, joskus maaliskuun synkillä loskakeleillä rauhallisena sunnuntai iltapäivänä paahdoin arkisella jenkkilossillani vt12:sta kun huomasin edellä uudehkon camaron (varmaan 93-97), sain sen kiinni, niin sieltä kuski kovasti pälyilee suuntaani innoissaan olevan näköisenä... mato valtonen!

    morjestelin kohteliaasti ja kun seuraavasta rampista käännyin kiitin tuuriani; madon camaron takia tuli ajettua rajoituksen mukaan(harvinaista)- ja koko suoranpätkän tutkasivat kytät meitä tiukkailmeisinä motarin ylimenevältä sillalta...varmaan niitä harmitti kun kumpikaan jenkkilotjapaska ei tienannut tikettiä. kannattaa morjestella kolleegoja, onneksi kumpikaan ei innostunut polkaisemaan näytösmielessä.
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Eilen piti kyllä hieraista silmiä kun vastaan tuli tämmöinen:
    Lancia Aurelia Spider
    On nimittäin sen luokan harvinaisuus että enpä ole moista nähnyt ikinä missään liikenteessä, näyttelyissä kyllä. Mutta että ruotsalaisella maaseututiellä lähellä kotiani...

    Perässään muuten ajoi sitten Lancia Appia Convertible, eipä noitakaan juuri näy.
     
  6. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Eilen Lahden motarilla etelän suuntaan matkalla C6 Vette, johon värikartasta oli valittu atomic orange.
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Laukaassa, olikos se Esson (siis ST1) paikkeilla vihreä rodi tuli vastaan.
    erottuu hienosti liikennemassasta, vaikka ei sillä kohti kyllä muitakaan tullut vastaan :D
     
  8. Fairlane88

    Fairlane88 1st gear

    Bongasin eilen ylöjärven kohdilla kolmostiellä punaisen early mustangin, olitko se sinä?
    Minä olin se kuka keräsi fairlanen laatikon palasia :D
     
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Minulla on ollut jotain 25 vuotta hyllyn päällä tuollaisen 1/18 pienoismalli, ja olen silloin tällöin huomannut brittilehdistä, kuinka julmetun kallis auto se nykyään on. Jotain 200-300 tuhatta euroa.
     
  10. DD6

    DD6 Gearhead

    Tampereen Hallituskadulla toissapäivänä Maserati Karif. :eek:

    Sanokaa mitä sanotte, mutta meikäläiseen kolahtaa täysillä 80-luvun Maseratien lootamuotoilu, sanoi Jeremy Clarkson mitä tahansa.

    Eilen taas lavetin päällä näkyi vaaleansininen 1960 Chrysler tahi DeSoto. Jonkun pajan pihaan vietiin, auto oli TODELLA hieno.
     
  11. karra

    karra Double Gearhead

    Tallinnassa uusikoppainen Mustang jossa mielestäni taksivarustus. Eli kyltti katolla ja jotain teippauksia, tuli vastaan ja nopeasti tein havainnon...
     
  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    finlanderssien keikkabussin.
     
  13. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Oulussa oli tänään liikkeellä aika paljon kalustoa. Ainakin tämä Oulun näyttelyssäkin ollut hieno Challenger oli nyt kilvissä ja liikenteessä:

    [​IMG]

    Lisäksi musta farkku-Caprice. Keltainen '70-'72 Camaro. '70 Torino. Ainakin.

    Niin, ja olihan siellä sitten muitakin tuttujen autoja, lasketaanko niitä? 1959 avo-Caddy ja 1966 avo-Bonneville. Lisäksi eräs OD:n nimimerkki kävi meillä kylässä 1961 Brookwoodilla.
     
  14. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Melkein joka päivä jotain,mutta kun se täällä oulussa on sitä vitun pönötystä/pienen piirin hommaa..Viimeks matkahuoltoon mennessä muovicamaro(4gen) ja bonneville,kumpikin veti vaan lippistä tiukemmin silmille.Tätä tämä on oulussa,
     
  15. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Samaa se on monessa muussakin paikassa tai sitten vaan riippuu alla olevasta autosta... Viime kesänä kun olin senecalla liikenteessä, melkein jokaisesta 80-lukua vanhemmasta jenkistä morjestettiin. Nyt kun dodge on telakalla ja ajot suoritetaan `88 camarolla, ainoa joka on lapasta nostanut tais olla eilen aamulla vihdintiellä vastaan tullu 4 gen firebirdin kuski.
     
  16. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Tänäänkin tuli vastaan vihreä Silverado GMT400, JOA-xxx kilpinen vihreä. Tulee yhtenään vastaan kun käyn tankilla... Lisäksi bongasin sen viime viikolla eräästä näkötornista mutta kuvaa en laita koska se esittää talon pihaa ja rekisteri näkyy siinä (vaikkakin näyttää ilmakuvalta).
     
  17. Holley

    Holley Gearhead

    Tuossa TopGearin Maserati-jaksossa on kyllä aika yllättävä käänne todellakin;
    http://www.youtube.com/watch?v=9mPZBvX-gdE
    Mieti, että Maserati Biturbo maksoi sen 600'000 mk ja Mustang 190'000 mk uutena. Nykyrahassa noin Maseratin hinta 150'000 EUR ja Mustangin 48'000 EUR. Nyt myyn omaani noin 10% hinnalla, vajaalla 5000 EUR:lla, saako Maseratista 15'000? Vaikka saisikin, hinta on tippunut sen 7000 EUR/vuosi 20 vuoden ajan... mutta on toki hatunnoston arvoinen ostos, jos hankkii todellisen harrasteauton eli sen Maseratin! Ehkä ei kannata sivullisille edes tarkasti kertoa vuosimallista eikä mistään muustakaan, merkki riittänee. Tottapuhuen tykkäisin itse Quattroportesta oikeasti, siitä kulmikkaasta nimenomaan.

    No aiheeseen takaisin, mitä bongasit liikenteestä: Maisematiecruisingissa oli mukana Alfa Romeo Montreal ja väittäisin, että varmasti yksi harvinaisimmista autoista tapahtumassa! Vajaa 4000 yksilöä tehtynä, kaikki moottori- vaihteisto- väri -sisustus-varustus-lisämalliyhdistelmät mukaanluettuna!!
     
  18. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Se Alfa oli kyllä komea!

    -70 R/T Charger taisi viedä Alfan kanssa harvinaisuuspisteet, 1 of 1 auto sillä tekniikalla+varustelulla.
     
  19. jyha

    jyha 1st gear

    viikonloppuna kotkassa santalahden leirintäalueella oli mielenkiintoinen vaunusaattue. pitkän letkan veturina mustavalkoinen kovasti vanha sportside. vaunukin oli samaan tyyliin maalattu ja straipattu.
    letkassa oli muitakin komeita jenkkejä ja upee volvo.
     
  20. 440

    440 Gearhead

    8) Eilen 15.00 Klaukkalan kohdalla Vanhalla Hämeenlinnantiellä Farmari-Valiant vm.-64-65 hinausauton lavalla. :eek:
     

Kerro tästä muillekin!