Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Bongaa arkiliikenteen ja lumen seasta aito harrasteauto.
  Kaikki havainnot palkitaan hyvällä mielellä!

  Osallistu ja voita!! :wink:
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Kun meillä kaikki omat oikeat harrasteautot on koko talven tallissa joko kotona tai kimppatallilla ja kevääseen asti joutuu nyt ajelemaan vaan jollain volkkarilla :eek: tai tojotalla :eek: :eek: niin keksittiin hyvä hieman oloa helpottava korvike: hommattiin yks 80-luvun capricefarmin "raato" kotiin pihaa kaunistamaan. Kyllä semmosenkin näkeminen talvisessa ja lumisessa pihamaisemassa vähän helpottaa, pihasta ainakin tuli heti paljon komeampi :wink:
   
 3. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Päivittäin Vanilla liikkeellä, jos ei muuta niin vien kersan hoitoon. Ilman lukkoa nastat alla menee tollanen rautamöhköle ihan mukavasti.
   
 4. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  -56 Lincolnin voi bongata Salon suunnalla lähiviikkojen aikana kun otan sen liikenteeseen jahka saan kierrettyä nastarenkaat alle 8)
   
 5. SuperGas

  SuperGas Gearhead

  Nyt ymmärrän!!!!
  Eilen bongasin itseni 440cid Dodgen ratista vetämässä peräkärryä Jyväskylä - Kouvola - Jyväskylä -välillä. Sain hyvän mielen! On ne Isot Jenkit vaan hyviä talviautoja :D
   
 6. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

 7. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Mä taas suosiolla säilytän omaa sikakaukalon raakiletta muitten nurkissa, ettei moista kasaa tarvi joka päivä katella... :rotfl:
   
 8. Anti-Midas

  Anti-Midas Gearhead

  bongaus

  tänään bongasin jotain 15v vanhan letukan pikapin ja vieläpä itteni sen sisältä.
   
 9. GM-Cruiser

  GM-Cruiser 1st gear

  C4 Corvette ilman kattopalaa luisteli juuri ohi ja samassa risteyksessä tuli vastaan GT Slartti ....jostain kuului vielä selvä H-D:n "potato-potato" soundi ...

  Unta ??? .... ei vaan vaihdettiin harrastekikkaroiden paikkaa tallissa ja kaikki joutui aluksi pihalle. Samalla piti käydä ajaan lenkki omalla pihatiellä, jottei fillarit mene ihan kantikkaiksi.
  Soundit veti kyllä naaman :D :D :D
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  :) Mattamustaa liekkimaalattua darttia näky olevan liikenteessä...ja ettei vaan '60l lintta crowneja parikin ois vilahtanu...
   
 11. T72

  T72 Gearhead

  Tänään tuli länsiväylällä vastaan hopeanvärinen Ferrari Dino, eli samaa mallia kuin millä Tony Curtis ajeli Veijareita ja pyhimyksiä tv-sarjassa joskus vuonna yks ja kaks. Oli lapsuusajan lemppariohjelmia...
   
 12. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 13. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Tuossa torstaina kun olin autokoulussa, niin viereen tuli liikennevaloissa vaikuttavan kokoinen jenkki pick-up. Musta 4-ovinen, pitkä lavainen, paripyöräinen 4x4 Silverado, vm. jotai 2000 hujakoilla
  Prisman pihassa S-10 Blazer.

  niin ja yläasteen teknisen opettajan Blazer...
   
 14. gmc63

  gmc63 1st gear

  69 camaro espoossa ja pari uudempaa f-bodyä :)
   
 15. junnu78

  junnu78 1st gear

  jep

  tänää hyvinkäällä tuli cadyn eldorado hyvässä linkussa vastaan tossa keskustassa. piti hetken hieroa silmiään, että mitä vit... joku kävi vissii ulkoiluttamassa rakastaan :lol:
   
 16. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead

  '69 Impala näkyy Kylmäkoski-Toijala akselilla liikenteessä päivittäin.
   
 17. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Iiris näytti olevan kylällä New Yorkerillaan. Ei muuten koskaan aja millään kinnerillä, ei ole mitään kinneriä siinä talossa.
   
 18. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Tarkoitatko Wuorenmaita patruunatehtaalta? Pari kertaa niiden autoja olen nähnyt kun siellä olen käynyt.
   
 19. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

 20. WTF

  WTF Gearhead

  Vanhempi nainen ajeli Chevrolet Matizilla.

  Takaikkunassa teksti: Mummon Chevy
   

Kerro tästä muillekin!