Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Oivoi, sääli nättiä Raimoa... :(
     
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No voi helvetti. Tällä viikolla siis ainakin kaksi autoa joutunut kolarin uhriks.
     
  3. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Kuvat katosi 1320:n viestistä, tai sitten minun nettiyhteys kusee. Kerkesin toki kyllä näkemään, mutta ajattelinpa sanoa.
     
  4. Rotten

    Rotten Gearhead

    Tääl näkyy, ainakin nyt! Mut huomannut et kuvien näkyminen, on vähän niin ja näin, välillä näkyy ja välil ei!?:confused:


    Tykkäsin 1320 viestistä, et pääsis korjaukseen, en et juntattu kolaria!
     
  5. Jorrma

    Jorrma Gearhead

    Vielä se siellä Ramleri seisoo, luulis omistajan hakevan samanpäivän aikana pois.
     
  6. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Toivottavasti omistaja on kondiksessa
     
  7. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Toivottavasti on rämpylän kuski ehjä. Mulla löytyy muistaakseni parikin ehjää maskia tommoseen, jos kun sattuu tarvitseen..
     
  8. Jorrma

    Jorrma Gearhead

    Onkohan jo toinen tumppaus kun sävyeroa oli olevinaan keulan peltien ja takaosan välillä.
    Korkeintaan leegot pudonnu rattiin mahdollisesti osuessa ja sitten suuri vitutus kun keula remontiin meni. Mut luulis et olis jo pelastettu ennen kuin kaupunki korjaa jalkakäytävää tukkimasta.
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään oli Rambler näköjään kadonnut tuosta paikasta, eli kunnostustyöt pääsee ilmeisesti alkamaan. :odwink:
     
  10. jariha

    jariha Double Gearhead

    kuitenni kaupunki raahannu vanhan romun laanille että saavat aukoo tiet kesäksi?
     
  11. passerby

    passerby Gearhead

    26.4. helsingissä täysin nuuskaksi mällätty punainen Saab 99.... keula kasassa apparin penkkiin asti ja auto on keula tulosuuntaan päin...
     
  12. passerby

    passerby Gearhead

    27.4. pohjois-helsingissä Volvo 142 :odbiggrin: ei entisöity, vaan ihan käyttökuosissa paikkamaalauksineen. orkkikset peltivanteet, lisävalot keulalla. kaikinpuolin ehjä mutta maali kulahtanut.
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Iltapäivällä Lahdessa about ´67 kullanvärinen Cadillac ja suurinpiirtein samanikäinen punainen Pontiac. Tampereen motarilla pinkki 50-luvun lopun siipi-Dodge ja joku kiihdytyslaite. Molemmat kyydityksessä, joten saattanevat hyvinkin olla viikonloppuna Pirkkahallissa näytillä.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Viialan illassa sitruunan värinen Ford Consul, valkoinen Motorhead-Ford STW, musta/ruskea Mopar STW ja vihreä n.´67 Cadillac.
     
  15. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Kello 22 aikoihin hirveässä lumi- ja räntäsateessa Pyhtäällä moottoritien varteen pysähtyneenä valkoinen Rover P6.

    Toivottavasti ei ollut muuta hätää kuin karsea ajokeli. Hoksasin vasta paikan sivuuttaessani että oli vanhemmasta ajoneuvosta kyse enkä olemattomassa näkyvyydessä tohtinut enää pysäyttää ja ruveta peruuttelemaan.
     
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Eilen Viialasta kotiin ajellessa bongattu viitisentoista jenkkiä siipi-Moparista C6 Vetteen sekä muutama museokilpinen euro ja japsi. Hyvinkään ja Lohjan välillä tuli 5 rättäriä vastaan, ilmeisesti jonkin asteiset ajokauden avajaiset tms olleet.
     
  17. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ei liikkeessä vaan tien poskessa jo useamman päivän ollut hieman jo kuluneen lintta henkinen vihree valkonen 4 ovi sedan 80 luvulta.. delta 88ksi epäilisin. tuossa porin ja ulvilan välillä sadan metrin päässä valoista ja huoltoasemasta. oli minusta siinä jo lauantaina ja oli eilen.. ja tänäänkin vielä. kui se ny siihen on hyljätty?
     
  18. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Los Bambinos nahkatakilla varustetun Harrikkamiehen bongasin kun lentokentältä likkakaverini hain!Prosenttimerkki oli myös!
    Aikuisten miesten ompelukerho,mitä en mitenkään arvosta.Olisko lapsuudesta asti elämä vituralleen lähtenyt,sieltähän ne elämän opit omitaan.Jokuhan niitäkin täälläkin varmaan ihannoi,tosin kusipäitä lienee moneen junaan!Arvioisin,jonkinlainen yhteenkuuluvaisuuden tunne tällaisia yhdistää.Ihmisen pääkoppa on erikoinen ja ihmeellinen!:cool:
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Näitähän näkyy Lohjalla riittävän, eilen bongattu oranssi Gulf merkein. Aamulla ajeli Rosk´n´Rollin kohdalla ruskea 100A Datsuni vastaan, ei noitakaan joka päivä enää näe.
     
  20. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kerran satuttiin Matkakeitaan pihalle Vierumäellä samaan aikaan kun siihen tuli etelästä hd:llä liivit päällä joku kaveri, värit komeili komeasti selässä. Satuttiin poiskin lähtemään samoihin aikoihin niin tämä kaveri rullasi nahkaliivinsä sivulaukkuun kun jatkoi pohjoiseen päin... olisko respectin kantavuus loppunut niille seuduille...:p
     

Kerro tästä muillekin!