Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Ei kukaan pysähtynyt ja tullut kyselemään tarviitko apua...? o_O
     
  2. passerby

    passerby Gearhead

    onhan se tietysti niin, että autot on tehty ajamista varten eikä ruuhkissa seisomiseen...

    T: Nimimerkki Aikasemmin päivittäin Kehä Kolmosta käyttänyt
     
  3. passerby

    passerby Gearhead

    ite joskus miettinyt '80 Scottsdalen perälautaan jotain nasevaa tekstiä nykyautoilla ajaville, tyyliin 'Hajotkaa volkkarinromuihinne', mutta oon senverran arka etten tuommosia jaksa laittaa :odrazz:
     
  4. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Jossain isolohkoisessa oli tarra "Hyvää kesää Hybridimiehille!"
     
    rane58 tykkää tästä.
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Eilen Turuus ...
    [​IMG]

    Lisäksi kaupungilla turkoosi ´65 avo-Chevy ja 110-tiellä pinkki Chevy II valkoinen Eldorado 70-luvun alkupuoliskolta sekä Lontoon taxi vasemmanpuoleisella ohjauksella.
     
  6. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Savonlinnassa menossa Mikkelin suuntaan valkea Mersu 600. Tosi makee ja päät kääntävä ilmestys...
    Kenen lie? Rakentaja Revon perheellä huhutaan olevan sellainen. En nähnyt rekkaria. Niitä lie vain pari, kolme Suomessa?
     
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Iisalmessa oli harrastajalla valkoinen 600 SWB eli siis W100 vielä noin vuosi sitten. On nyt myyty eli saattaa olla sama auto. Terveydentilan huonontumisen takia herra myi paljon autoja pois viime vuosina mm kolme Ferraria, Stingray vetten ja 1964 Pagodan jonka ostin ja kunnostin muutama vuosi siten. Yritin hänen veljeltä ostaa 1960 190 SL mersua 4 vuotta sitten mutta se myytiin Sveitsiin.

    Revolla on Savonlinnassa W109 eli 300 SEL 6.3.

    Noita kuussatasia on kymmenkunta ainakin Suomessa. Yksi myytiin Saksaan reilu pari vuotta sitten.
     
  8. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Keskiviikkona Tampereella ajelin Koivistonkylästä kohti Lakalaivaa ja huomasin, että perässä tuli, jos nyt oikein tunnistin, niin uusi Shelby F-15o. Sen verran hiljentelin, että sain sen menemään ohi ja vähän petyin, kun pakoääniä ei ollut oikein ollenkaan siinä hitaassa tasaisessa vauhdissa. No, seuraavasta risteyksestä kun käännyttiin peräkkäin, niin se kyllä kevyessäkin kiihdytyksessä kuulosti ihan muskeliautolta.

    Toinenkin tunnistus on vähän epävarma, mutta tänään Vaasan Motonetin pihalla oli oman käsitykseni mukaan 1971 Torino GT, lähdössä juuri kun tulin kaupasta ulos. Kuuntelin heti, että jotain jyrinää jostain kuuluu ja sitten hiffasin, että tuosta autosta se tuli. Matala pehmeä soundi siinä oli tyhjäkäynnillä ja samoin siinä vaiheessa, kun se lipui ohi siinä parkkipaikalla. Hetken kuluttua osuttiin ajamaan peräkkäin kohti Raippaluotoa ja taas kuuntelin siinä takana tullessani ikkuna auki ja edelleen oli hienot hillityt jyrinät tasaisessa matkavauhdissa ja kun se auto sitten lähti ohittamaan edellämenijöitä, niin meteli oli huomattavasti äänekkäämpää ja raaempaa. Mielestäni just tuollaiset äänet näissä vanhoissa muskelihenkisissä jenkeissä pitääkin olla. :) Että jos omistaja sattuu tän lukemaan, niin positiivinen palaute tulee täältä suunnalta. :odcool:


    Samalla jäin miettimään sitä, että kun jo yhdestä autosta tuli maantiellä (ja siellä parkkiksella) noinkin tuntuvat pakokaasujen käryt, niin minkähänlainen ilmanlaatu on ollut joskus 60-...70-luvuilla USA:n isommissa kaupungeissa ruuhka-aikoina. Ei mikään ihme, että rupesivat kehittelemään saastelaitteisiin johtanutta lainsäädäntöä. Tämä siis ei todella mitenkään moitteena tuota tänään tavattua yksittäistä autoa tai sen omistajaa (tai ketään muutakaan) kohtaan, vaan yleisenä mietintänä.
     
  9. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kukahan ajeli hyvinkäällä met.harm -59 impalalla hyvinkäällä? Helevetin siisti peli. Matta musta vallu ja Parkkisen ex-darra kans bongattu...
     
    hapa11 tykkää tästä.
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Useampana aamuna tullut vastaan Vanhalla Kallantiellä nätti punainen sellainen c kadetin mallinen luiskakeula Vauxhall.... onko se nyt Viva vai Chevette?? Piristävä näky aamuliikenteessä :)
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mobilistien talviajossa ajattivat autot lähdössä Prisman parkkihalliin, jälkeenpäin totesivat että virhe. Happinaamaria olisi tarvinut.
     
  12. Minimies

    Minimies 3rd gear

    Eilen näin Kirkkonummella matalan mattamustan Saabin 96 customin, jossa näytti olevan tehty jotain katolle.
    Tietääkö joku tuosta mitään?
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joensuussa joku myi tommosta just pari kk sisään, eikä ollu kovin kallis. Liekkö sama.
     
  14. karra

    karra Double Gearhead

    Tämä on ensimmäinen vuonna 1975 oopperalaulaja Mustakallion muuttoautona tuoma 1971 SWB, ilmeisemmin poikansa Timo-Juhanin omistama. Kaveri näki saman auton Savonlinnassa, rekisteri ACH-660.
     
  15. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Surullinen tapaus Vaasasta,kyseessä kuitenkin AUTO.
    [​IMG]
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mistä syttyny?
     
  17. Make.S

    Make.S Gearhead

    Oli facessa juttua. Challe vissiin valmistunut keväällä ja käynyt seinäjoen näyttelynkin. Monen sammuttimen ja veden voimalla saatu sammumaan. Kärsi kuulemma kovat vahingot...
     
  18. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Amppeerimittarista? No sytty mistä sytty, ei pysty kuvittelee rakentajan/omistajan vitutuksen määrää, enkä kyllä haluasikaan kokea, eikä tarttis kenenkää muunkaa.
     
    Rotten ja Make.S tykkäävät tästä.
  19. Make.S

    Make.S Gearhead

    Epäilivät että mittarin takaalta, mutta spekulaatiota...mistä noista tietää.
     
  20. jariha

    jariha Double Gearhead

    en ymmärrä miksi mopareissa se perkeleen syttypesä, alkuperäinen ampeerimittari pitää säilyttää paloriskinä? v...u se ei museointia estä jos sen ohittaa?? otan omistajalle osaa raatoon:(
     

Kerro tästä muillekin!