Mitä bongasit liikenteessä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Lontoon keskustassa torstai-iltana bongasin kadunvarresta lähes virheettömän puukylkisen Jeep Wagoneerin. :odcool: Todella hienossa kunnossa säilynyt yksilö, ja varmaan tuontiauto kun rattikin oli oikealla paikallaan eikä väärällä puolella.
  [​IMG]
  [​IMG]
  Ja perjantai-iltana Ace Cafella tällainen Cortina.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  rekkamies, Marklin, Larry ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Ai niin, olikohan toissailtana ku kehäIII:lla aika tasan ikean kohdalla oli trailerilla '59 2D HT buick, musta-valkoinen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Todella hieno.:)
   
  J.J. ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  rekkamies, isalmela ja redneck1 tykkäävät tästä.
 5. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Kello 23.57 Nuijamaan tullissa trailerin kyydissä punainen farmari Suomikilpinen Steyr-Puch vm.61 !!! Vajaa tunti ni posotti ominee kohti Viipuria eli myyty Venäjälle !!!
   
 6. karra

  karra Gearhead

  Viikonloppuna siinä venäjän tullipihan parkkialueella, missä usein jotain kolaroituja tms purettuja autoja seisoo epämääräisen ajan, oli joku kanttiauto. Onkohan ollu kauan, kun en ollu käyny viimeiksi kun 3,5 kk sitten...
   
 7. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Voi se Steyr olla mennyt myös remonttiin sinne. Maalaukset ja muut onnistuu siellä hyvinkin, ja ennenkaikkea eri hinnalla, kuin täällä.

  Tai hetkinen, ajamalla meni yli? No sitten se saattoi olla mennyttä. Tosin eipä noista täällä maksa oikein muut, kuin jokkis-ukot.
   
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Nuijamaan tullissa pitkäkilpisen TRAILERIN kyydissä mut Nuijamaan tullin vastaisen raja-aseman jälkeen auto POIS trailerilta ja lähti ajelee kohti Viipuria !!! PS. Suomikilpinen ja määräaikaiskatsastus suorittamatta / hylälly.
   
 9. paja1

  paja1 Gearhead

  Toi oli eilen 9 illalla venäjän tullissa vaalimaalla trailerin päällä
   
 10. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  rekkamies, miguelo, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. puu

  puu 3rd gear

  Hieno auto, mutta edelleenkin on karmean näköisiä nuo
  kuusimerkkiset, mustapohjaiset, kilvet.
   
 12. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Jos se olisi alunperin uutena Suomeen tullut, pitäisikö olla tyyliin KAP-66 -kilpi, vai milloin tuli käyttöön 3 kirjainta, 3 numeroa käytäntö.
   
 13. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Kyllä. Eikös näitä 6 merkkisiä mustia ole vasta hiljattain alettu tehdä kun lyhyemmät käy vähiin. Saa noihin jälkeenpäin tuotuihinkin esim 5 merkkisen, mutta siitä peritään erikoiskilven hinta 800e
   
  Muokattu: 24.1.2020
 14. esmi

  esmi Gearhead

  Lahdessa 2x Dodge Ram tuli vastaan, kummatkin oli käpälä pystyssä, kun kävin Deltalla kurvailemassa, tosin on tuttuja ukkoja kumpikin.
   
  miguelo tykkää tästä.
 15. MudMax

  MudMax Gearhead

  Valkoiset 3+3 kilvet tulivat käyttöön 1.1.72-1.1.73 riippuen läänistä.
  On tuosssa sellainenkin vaihtoehto, että toi mese on jostain syystä rekisteröity 1974 Kuopion läänissä uudelleen valkoisille kilville ja on sitten jostain syystä haluttu pitää sama tunnus mustana sen jälkeen kun tuli typerä päätös sallia mustat 6-merkkiset kilvet.
   
 16. hla

  hla Gearhead

  Toi toinen MudMaxin esittämä vaihtoehto on todennäköisin. Toi ei vaikuta tällä hetkellä jaettavalta kilveltä vaan 70-luvun Kuopion läänin kilveltä mitkä on joskus nykyaikana vaan vaihdettu mustapohjaisiksi.
   
 17. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Tuo mersu on ensirekisteröity Suomeen joulukuussa 2019, joten sattumakilpi tuo on.
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 18. puu

  puu 3rd gear

  Joo, lainsäädäntöä pitäisi muuttaa. 1. Mihinkään vuonna 1973, tai sen jälkeen, valmistettuun autoon ei pitäisi saada mustapohjaisia kilpiä. 2. Mihinkään autoon ei pitäisi saada kuusimerkkisiä mustapohjaisia kilpiä. 3. 1972 tai sitä vanhemmassa autossa toki voi olla valkopohjaiset kilvet jos juuri ne kilvet on sille myönnetty 73 tai myöhemmin.
   
  karra tykkää tästä.
 19. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Ja valkopohjaisia esim 3+2 merkkisiä on annettu ns normi uudempiin missä sille ei ole mitään perustetta. Sitten nää lyhyet on käynyt vähiin, eikä niitä tahdo riittää näihin mihkä ei 3+3 kilpi mahdu paikalleen. Esim useamman Mazda 323 ja Alfa Romeon olen nähnyt lyhyellä kilvellä.
   
  Muokattu: 24.1.2020
 20. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Mutta vielä tärkeämpää mun mielestä olisi,että vanhemmat autot yleensä liikkuisivat .Talleissa seisoessa varmaan ihan sama mitkä kilvet siellä kiinni on;).
   
  Inlinee, 12345678910, mikaa7146 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!