Mitä helman (lasikuitu) ja pellin väliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mr. El Maco, 16.11.2014.

  1. Mr. El Maco

    Mr. El Maco 3rd gear

    Kenties voisi, mutta vähän joutuisi värkkäämään ja sorateitä ajellessa lepattavan lipareen väliin luultavimmin menisi 2.1mm:n kivi kaivamaan poteroita muuten virheettömään lakkapintaani..

    Voisi toimia, jos helmat olisivat niin jäykät, että pysyisi kuosissaan muutamalla kannakkeella, nyt niitä tukee peltihelma.
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tarpeeks tiheään kiekkoja jotka liimataan koriliimalla ja maalataan koriin kiinni ja vaikka liimalla siihen helmaan lattarauta josta läpi kiinni?

    Tollain olisi se muovi kiekko joka kuluu hankauksessa ja kun se olisi maalilla suljettu koriin kiinni niin ei tartteis huoliakkaan sitä pölyä syömässä maaliin reikiä
     

Kerro tästä muillekin!