mitä ja mistä tilasit ja mitä makso

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja hara64, 4.8.2008.

  1. kpj

    kpj Gearhead

    Kiitos vaan vinkistä, olin juurikin etsimässä logollisia mattoja autoon ja kuin tilauksesta satuit kirjoittamaan tuon viestin, eli suurin piirtein samanlainen setti on tulossa :D .
     
  2. 500cid

    500cid Gearhead

    Rockautosta egr-venttiili $51.99, rahti päälle $26.17. Tilasin toissapäivän iltana ja äsken soittivat Fedexistä että millon ollaan kotosalla jos toisivat.
    Eli vajaat kaksi päivää himmeli seikkaili maailmalla. Valitsin sen International Priorityn, kun oli vähän kiire ja hintaeroakaan ei sille tavalliselle ollut kuin kolmisen taalaa. Ei tarvinnut maksaa tullia eikä veroja.

    Pienenä vertailuna voisi kertoa paikallisen varaosaputkan hintoja, ei löytynyt hyllystä:
    -141€ tavallisena tilauksena, toimitusaika 8 viikkoa.
    -163€ lentorahtina, toimitusaika 2-3 viikkoa.

    Mahtavaa palvelua.
     
  3. Ylli

    Ylli Gearhead

    RockAutosta myös Egr-venttiili 69,79$, moniurahihna 23,79$, pcv-venttiili 1,23$ ja tbi-suodatin 2,67$...rahti International priority 44,65$=yhteensä 5% alennuskoodein 137,26$. Visa-laskulla on 99€ :rotfl: . Tilasin pe-la yöllä klo24 ja täällä ne oli ti-aamuna.
    Ainut huono puoli on, että jos ei ole kotona niin jakelija ei soittele vaikka olisi numerot yms annettu sitä varten, jättävät vain lapun käynnistään....Nyt jouduin hakemaan paketin Lrannasta (15km).

    Suomessa pelkkä egr-venttiili 160€ ja moniurahihna +40€....
     
  4. testaaja

    testaaja Gearhead

    Mulle kun tuovat paketteja niin kyllä soittavat ja jos ei ole kotona, niin jättävät portaille tai tuovat työpaikalle, tuo portaille jättö ei tosin onnistu, jos asuu kerrostalossa.
     
  5. Ylli

    Ylli Gearhead

    Joo, tää toimintatapa täälläpäin taitaa johtua tänpään logistiikkafirmasta (MJL)=jakelijasta. FedExiltä soitti se nainen ja kysy että olenko kotona tiistaina, sanoin että olen töissä ja voi jättää omakotitaloni portaille/katokseen. Täti kertoi, että ei ne jätä..sanoin, että voisivatko soittaa niin tulen töistä paikalle (matkaa 500m)...täti totesi että pahoin pelkää ettei ne soittele!? Työpaikalle pitää ensi kerralla tilata, tosin alue 54hehtaaria ja portit nykyisin kaukovalvonnassa ja jos jakelija ei soita, niin hankalaan on "tavata" :odroll: .
    Loppujen lopuksi jättivät vaan lapun postilaatikkoon....
     
  6. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    cädiin kokoinen NOS alatukivarsi alapallonivelineen päivineen 24.99$
    usps:ssää tulikin sitten sponssattua 69.50$ verran...
    saas nähdä meneekö tullin haaviin..
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    sama juttu ITELLAN kanssa+viikko aikaa.kotona oltiin ei ketään käynyt,soittaa ei voi koska eri maksullinen palvelu.vittu mitä touhuu.seuraava tuli FED-EXillä.2 vrk siitä kun lähti texasista oli FEDIN auto pihassa.HIENOA TOIMINTAA JA EI ITELLAN TYYLISIÄ LISÄMAKSUJA.LAITTAKAA ITELLAAN PALAUTETTA JOS SE JOSKUS MUUTTUISI.seuraavatkin tulee tästä lähin FEDILLÄ,itellaan en koske 6m vavallakaan.
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Itellalta tuli juuri ilmoitus, että saapunut paketti on noudettava Jyväskylän tullista, paketin arvo $42.65 eli about 30 euroa. Olisihan ne voineet tuoda sen kotiinkin kun eihän noin pienestä summasta juuri tullia jää maksettavaksi. Nyt sitten pitää autoilla 160km että saa pakettinsa, argh.
     
  9. jamppa59

    jamppa59 1st gear

    Eikös itellakin tullaile noita pientä korvausta vastaan ja tuo sit sen paketin lähemmäksi?
    Mulla ainakin kerran tullasivat yhden lähetyksen ja hintaa kerty jotain 20 euron luokkaa.
     
  10. redrum

    redrum Gearhead

    Juu, kyllä Itella noi paketit tullaa pyydettäessä ja korvaus on luokkaa 20€. Tämäkin oli vielä pari vuotta sitten luokkaa 10€.

    Muutama vuosi taaksepäin kaikki halvat (alle tullausrajan) pikkupaketit tuli suoraan kotiin ilman kuluja. Nykyään Itella rokottaa myös niistä ja vielä sen saman 20€. Saat 20€:lla paperin jossa todetaan, ettei tarvitse maksaa mitään tullia. Tämän helpommalla ei taida pystyä rahastamaan ?
     
  11. joekopo

    joekopo 3rd gear

    tilasin jenkeistä startin asiakkaalle kun ei suomesta moista laitetta löytynyt.
    jenkkilästä paketti lähti 30.7 ja helsinkiin se oli saapunut 6.8 aamulla klo 7.00.

    6.8 soitin iltapäivällä, että lähettää paketin kouvolaan ja näin lupasivatkin tehdä.

    tänään 17.8 soitin missä paketti viipyy ja on kuulemma edelleen helsingin postitullissa... :mad: :mad: :mad:

    vie kuulemma heti postiin jotta saan sen sitten keskiviikkona tai...loppuviikosta...

    hintaa mokkulalle 97$ + mitä joutuu maksaa tullii/alvii

    suomessa merkkiliikkeen kautta tilaamalla 150€
    toimitus aika olisi näköjään mennytkin samoihin kun toi itella yrittää pitää paketit itellä. :poff:
     
  12. SlantSix225

    SlantSix225 Gearhead

  13. Batman

    Batman Gearhead

    Ebay ostoksena tuli CDI-boxi XR600 hondaan suoraan himaan ilman tulleja yms. Ei oikeestaan muuten mitään ihmeellistä mutta oli aika tehokas lähetti. Olin sopivasti lomalla ja hemmo soitti joskus päivällä ovikelloa, yleensä en edes avaa mutta tälläkertaa rohkenin ovelle, lähetti lyö mitään sanomatta paketin kouraan ja lähtee heti hirveetä kyytiä portaita alas. Luulin jo että oli joku haaste tms. mutta ihan oikee osa ja noin viikko tilaukseta, USPS kyseessä. Lähetista en ehtiny nähdä kenen leivissa oli..
     
  14. jaketin

    jaketin Gearhead

    tänään tuli ebay ostos suomeen. takaikkunan alakromit. hintaa tuli 45 dollaria..

    ovat käytetyt, mutta tolkuttoman hyvässä kunnossa. jo kiinni olevat listat häpeävät kiillottumuuttaan :eek:

    ebay ostos myös, maskiin kuuluvia osia, 21 dollaria kuluineen..
     
  15. cuda69

    cuda69 Gearhead

    yks tuttu kysyi veholta SEC mesen ruiskun boksia 1075euroa.tilasi honkongista ja maksoi 209e plus rahti 12,90 ei tullia.
     
  16. 302TT

    302TT 1st gear

    Mustangs Unlimitedilta -71 Mustangiin (osat ei vielä tulleet Suomeen, mutta firma on ilmoittanut myös rahdin suuruuden):

    - kaikki ohjauksen nivelet simpukalta napoihin
    - täydelliset ylä- ja alatukivarret
    - kaikki käsijarrukaapelit
    - uretaanipuslasarja taakse ja etureaktiotankoihin
    - rosteriset jarruputket + teräspunosletkut
    - korjauspeltejä: vas. etuappron ja molemmat taka-appronit, oik. taka-alakulma, kontinpohjan alaslaskut, takavalopellin tuet 2kpl
    - mittariston taka"printin"
    - ohjauksentehostimen letkut
    - 429 Cobra Jet lohkon kiinnikkeet + tukikumit
    - muutamia kiinnityssarjoja, klipsejä yms. pikkusälää
    - muutamia tarroja

    Kasassa ei ollut ns. oversize-kokoisia osia.

    Koko läjä rahteineen $1780 (rahdin osuus $250) eli tuohon alv. 22% ja muutama prossa tullia. Eli pyöreesti 1570-1600€ rahteineen tämänhetkisellä dollarin kurssilla.
     
  17. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Triangle motors.

    Ignitor.

    Tilasin spostilla, sanottiin että tulee piakkoin, hintaa vähän reilu 150e. Meni toista kuukautta ja uudestaan kysellessä tuli sit soitto että joo, kohta laitetaan tulemaan ja hintaan ~125e ja postikulut päälle, hintaa 140e ja rapiat päälle. No eiku tohkeissaan tallille ja sovittamaan virranjakajaan ja ei käy. No eiku soittoa turkkuseen ja todetaan että peilikuva olisi tämä siitä, mitä olisi pitänyt olla. Ajan matkahuollolle ja lähetän väärän osan sinne ja odotan että saan uuden tilalle. No uuden saankin, vihdoin ja viimein ja eiku paikalleen ja käyntiin ja hyvin käykin. Tähän mennessä hintaa jotakuinkii 150-160e polttoainekustannukset mukaanlukien. The end? No ei vaiskaa.

    Viikolla oli amazonissa akkumulaattori tyhjä ja eiku antamaan apuvirtaa ventosta ja koko igniittori suli ihan paskaks :poff:
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead

  19. FastEkiBeast

    FastEkiBeast 3rd gear

    Vauhtipyörän hammaskehän Pontiaciin.
    Northern Auto Partsilta Whse Inc:ltä, maksoi 70,02$ lähetyskuluineen, 1,3967e kurssilla.
    Saas nähdä kauanko kestää tulla villiin pohjolaan? :eek:
     
  20. tb60

    tb60 3rd gear

    Thunderbirdiin tilasin pölykapselit, aurinkolipat, alatukivarsien puslat ja bumperstopit ym. pikkusälää Bird Nestistä West Linn Or USA.
    Kuukauden kesti tulla Express Maililla Lahden tulliin, jossa nopea ja ystävällinen tullaus jälleen. Kai tuossa Itellakin oli jossain välissä, kun niiltä tuli saapumisilmoitus.
    Kamat 460
    Shipping 68
    Alv 115
    Tulli 22
     

Kerro tästä muillekin!