Mitä mieltä olette?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jenkula, 24.8.2005.

  1. jenkula

    jenkula Gearhead

    Eikös lähtökohtaisesti auto kuin auto ole arvokkaampi jos se on alle vm.1978,ajattelen nyt lähinnä viritystä(ei mene pakokaasuihin).Esim.350 camaro vm.77 on arvokkaampi ,kuin vastaava auto vuotta nuorempana(78).(ja autot on suunnilleen samankuntoisia).

    Väittelin kaverini kanssa asiasta ja se oli pikkasen eri kannoilla asioista?Ainakin minä pidän vanhempaa pakokaasuista vapaata versoita arvokkaampana :argue:
     
  2. tampio

    tampio 1st gear

    asialla kaksi puolta.jos läpäisee paskakaasu testit hyvin,voi olettaa koneen olevan suht ok kuntoinen ja säädöt kohdillaan,kuntaas vanhempi voi olla tosi väljä kone...ja yleinen kunto vaikuttaa paljon.jos on 77 camaro jossa löytyy laittamista paljon ja taas 78 joka on hyväkunt.niin totta kai se 78 on arvokkaampi.
     

Kerro tästä muillekin!