Mitä mieltä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Eyetech, 15.1.2002.

  1. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Joo, kaveri sai vähän erilaista tuuninkia!

    Mun makuun muuten sopi noi molemmat Camarot ja tuo '67 noilla kiillotetuilla vanteilla. Vanne mallihan on klassikko, mutta kokoa vaan on enemmän kuin se 15".. <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  2. Insane

    Insane 1st gear

    No noista isoista vanteista ja alusta sarjasta voisin kertoa sen verran, että kaverilla oli tämmönen viimesen päälle laskettu "euro" auto ja alla titenki 18 tuumaset vanteet ja mahollisimman matalat kumit(kun ei korkiampi kuvioiset mahu) Se oli kyllä aika eroottinen kokemus kun ajeltiin kerran p-paikalla niin katuun "maalatut" parkki ruudut tuntui kuin olis jossakin sora tiellä ajanut jossa on tosi paljon monttuja... =)
     
  3. Slant6

    Slant6 3rd gear

  4. KTM

    KTM Gearhead

    Auts, tosi räyhä :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: KTM 2002-05-02 08:35 ]</font>
     
  5. Riku123

    Riku123 1st gear

    Osu ja uppos! Siisti kuin sika pienenä! :-o
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead

    kylläpä oli kaikinpuolin hieno camaro.vanteet käy hyvin ko. koppaan. Impalasta sen verran että, kiekot ehkä pykälän verran isot ja henk.kohtaisesti korimalli ei säväytä niin kuin esim. coupena, mutta hieno peli varsinkin jos livenä näkisi.Olen itsekin enempi `50-`60 tyyliin päin mutta tämä pro touring-juttu olisi kyllä esim. näin asiallisesti toteutettuna täällä suomessakin erittäin tervetullutta. Muistutan kuitenkin siitä, että kun teet pro T.-autoa tai jotain muuta rakennelmaa, niin valitkaa vanteet huolella, koska sen hienon ja just hierotun ajokin voi myös helposti "pilata" tökeröillä vanne- ja renku valinoilla. Esim. ns.tasaiset kiekot ilman "ranssia" on tylyn näköiset melkein missä autossa vaan.On tosiasia myös se että joskus vanteita ei voi ihmeemmin valita, elikkä kun ostaa/löytää halvalla "setin aluja" vaikka loppujen lopuksi auto näyttäisi paremmalta esim. peltivanteilla, vaikka hieman levitetyillä. Eikä pidä nyt nyhtää hernettä nenuun, vaan muistaa se mitä joku on joskus jo sanonut...ne on makuasioita, joista voidaan ja pitääkin kiistellä.
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    perkeles ku ei toimi ennää nuo linkit-...
     
  8. WSE

    WSE 1st gear

    Mitenkä 2,6 koneesta saa noin vähän tehoa (120 hv? vakio 125...); Ja jos spoilerit on ihan oikeasta Pellistä tehty niin sitten täytyy kyllä nostaa hattua... parempi että en edes sano mitä mieltä olen lasikuituviritelmistä...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Semmoset kantti kertaa kantti peltispoileriviritykset ne vasta kauheen näkösiä on. Kuidulla saa sentään muotoja aikaiseksi eikä ruostu. Ja hyvin tehtynä kitin määräkin on pieni...Ja tollaiset vanhemmat autot on parhaimman näköisiä ilman mitään spoilerivirityksiä.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuka mistään kanttikertaakantti peltispoilereista on mitään puhunutkaan?
    Käy tuolta rod&kustom osastolta kattomassa miten sitä peltiä taivutetaan.

    Toisaalta -jos sillä autolla meinataan myös ajaa kovaa esim.ratapäivillä ja etuspoileri tulee kovin alas,niin ehkä se alareuna on ainakin paras olla jotain muuta kuin peltiä.On meinaan pikkasen helpompi leipoa kuidusta uus(muotit luonnollisesti tallessa),kuin alkaa sitä peltistä aina vähän väliä oikomaan.
    Oikeissa rata-autoissahan sama pätee kaikkiin mahdollisiin levikkeisiin ym.niillä kun sitä kontaktia tulee.
    Mutta katuautossa pellistä hyvin tehdyt on tietysti hienompia.
     

Kerro tästä muillekin!