Mitä polttoaine maksaa tällä hetkellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Red Neck, 27.12.2004.

  1. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Orimattilassaha bensa maksaa vaan karvan enemmän, ko Mikkelissä.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mikkeli on aivan saatana ylihintanen kaupunki asuntojen suhteen. Vuokrat samaa tasoa kuin Kuopio ja Jyväskylä, myös kämpät maksaa samoja. Mutta silti täällä ei ole mitään, mitä noissa isommissa kaupungeissa. Jos haluaa kaupoille, niin nokka kohti Lahti, Jykylä ja Kuopio. Tosin onhan täällä nyt Suomen suurin Biltema :D
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Ajatella, vaimolla Moisiossa aika iso asunto kaupan. Hiljasta kai. Ei kuulu mulle tosin.
    Kylillä kämpät tuntuu olevan ylihintasia. Siellä vissiin joku kartelli tai joku
     
  4. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Aijaa. jos Biltema ni
     
  5. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Kuhan kuin eivät vaan alkaisi lantraamaan lisää E llä halventaakseen hintoja.
    Juuri luin jostain Edelbrokin hyväksyvän sen 10 % E tä enimmillää kaasuttimissaan..
     
  6. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Aika hiljaselle on piha näyttänyt, tosin en oo käynyt.
     
  7. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Muailman navan tilanne on suunnilleen tämä:

    Tiällä Kuopiossa nousoo uusi kerrostalo tai rivari noin puoleen vuoteen joka niemeen ja notkoon siitä kun kuakka on kolahtanut ensimmäisen kerran muahan. Hienosto-OKT:ssa savolaisilla kestää vähän pidempään, eikai ne muuten hienostoa olisikaan?

    Eli jos jotain tiällä Kuopiossa osataan tehä noppeesti niin rakentaa. Niin maan perusteellisesti kerrostaloa, rivaria, hallia, yritystiloja, patsaita, tilataideteoksia, yms. tiällä noussoo jokaiseen pieneen maaplänttiin, että jos ei muuta niin ainakin ulkopaikkakuntalaisia jo hirvittää moinen vauhti.

    Niin ja on meillä tiällä Kuopiossa Biltemanikin. Ja Motonet. Ja Saana. Ja vähän paljon muutakin. Niin ja Motoparkkikin on Kuopion takapihalla jos joku tahtoo luirauttaa kiihdytellä ihan luvan kanssa. Ja se nuorison suosiossa oleva "riftaaminenkin" onnistuu rataolosuhteissa n. 10-15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.
    Eli ihan hirveesti ihan kaikkee meillä tiällä Kuopiossa. Se mihin kansantaloustietteeseen tämä kaikki lopulta perustuu niin siinä minulla on sivistyksessä musta aukko. Ehkä muailman napa immöö lopulta ihteensä aevan kaikki savolaiset ja vähän muutannii, niin hurjoo on Kuopion menoloinen ja menestys.
     
  8. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Täällä taidettiin pistää jäihin 2-3 kerrostaloprojektia, ei tainnut riittää ennakkovaraajia, ilmeisesti kaikki meni sinne Kuopioon..

    Joku talo kaikessa hiljaisuudessa vissiin myytiin tuohon ESEn tontille.

    Niin ja 98 näytti äsken olleen 1.888
     
  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Sehän on mukava kuulla, että jossakin on kasvua ja menestystä. Aika monessa tapauksessa tuommoinen kehitys osuu kaupunkiin, jossa on yliopisto. Se vetää päteviä puoleensa ja sinne ne usein jää.
     
  10. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Ja eikähän tässä mitä vasta lurittelin ollu vielä ies kaekki saati pualiakaan!

    Muailman navalla kulkoo nyt niin lujjoo, että myö täätettään jo Kallavettä aevan hirveen kokosilla kivenmurkuloilla. Niiden piälle myö rympsäytettään rakentoo lissee asuintaloloita. Sellaaset 60...65 neliötä irtoaa ihka ommaan omistukseen n. 700.000 €:lla.​

    Elekee kysyvä kellee on tuollaisia rahaloita paiskoo kiven murkuloiden piällä kelluviin asuntoihin. Ilmeisesti niillä "ideologisilla" jotka eivät elä immeisten tavoin arkitodellisuudessa?

    Niin ja polttoaineen hinta? Kuopiossa 95E kustantaa n. 1,8€ litra iliman tinkoomista. Kovasti olen yrittänä tankkausautomaatilla suaha puhutuksi alennuksia muttei se peltilaatikko ole ollut toistaiseksi minun kanssa sammoo mieltä minulle sopivasta hinnasta.
     
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    1,737€/litra 95E Viikin Neste Helsinki. Väestöpaljoutta oli havaittavissa.
     
  12. asperiini

    asperiini Gearhead

    1,689 ysivitonen Kirkkonummella ainakin Nesteen kylmäasemalla
     
  13. litres

    litres Gearhead

    Jep, riihikallion (Tuusula) nesteellä samoissa hinnoissa...on se halpaa:D
     
  14. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Voe tokkiisa. Niihä siinä käv! Kerrostalorojektiloeset immeytyivät sieltä kaukoo tänne muailman nappaan. Eikähän siinä ies olluna kaekki suati pualiakkaa!

    Tännää jo hyö Savarissa etusivuloesella mainostiva tinkavarasta kämppälöette suhttee. Tiiä mittee tuo lienee tarkottaapi isommissa vipuloesissa, alkkaa varmaa yhtä hottina käymmää asuntokysyntä ku veekasit kesähelteelä?

    Eikä tiällä ennee ies muute rakenneta koteja suati asuntoloeta. Uuskielelä ne onnii nyt "mukavuusalueita". Et siis ostoo rympsäytä tai vuokroo kotiva, kämppee tai asuntova vua oman "mukavuusalueen". Mikäs sen mukavampoo?

    Ja tiiättekö työ, että jos savolaene sattuu tiälläpäe sairastummaa niin sitä ee ennee hoieta sairaalasa vuan "hyvinvointikeskuksessa". Uuskielelä ilmaestuna sekkii.

    Ja "hyvinvointikeskuksessa" immeiset tuasen voemaantuu jonka jälkee hyö palautettaa takasi omale "mukavuusalueelle". On se vuan lupsakan mukavoo immeiste saerastaakki tiällä Savon mualla!

    Kaekille vuan tervetulloo suur-Kuopion metropolisterianin mukavuusalueele naattimmaa parraasta elämästä mittee immeisellä voe muan piällä olla. Muailman navassa sitä on iha mahottoma mukavoo sillä tiällä on aevan kaekki ja vähä enemmännii.

    Niin ja se gasoliini hintaloene: 95E kustantaa 1,799€ / ltr eli halpoo on menoveski muttee iha ilimasta.
     
    Muokattu: 19.12.2022
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Hyvinvointikeskushan se täälläkin on sellanen työterveyshuolto, että kannattaa ottaa ihan tuoli alle ja jäädä kaikessa rauhassa odottamaan josko pääsisi läpi. Onhan tietysti chatti ja matti jos älyttömyyskännykkää tahtoo tuijottaa.
    Bensan hintaa en nyt katsonut, oisko tuossa 98 ollut 1,89?
     
  16. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Voe tokkiisa! Ei tiällä muailman navassa tartte töötervelöeseen eikä muunkaanlaeseen voemaannuttavaan terveytteen koskaan jonotella. Tiällä korkeintaan uotellaan kotvanen muttee sen enempiä.

    Mikkelin jonotusajat tervveyenhuoltoloehin voijjaan lyhentee hyvin yksinkertaesella savolaesella operatsuunilla:

    Mikkeli pittee vua liittee toemimmaan Kuopijon piällysmiesten alaesuuvesa. Sen jälkeen ehoton maksimi aeka töötervveyshuoltoon ja muehi hyvinvoennin voemaantumisiin on mikkeliläesillä korkeentaa pari tuntiloesta, eli keskimiäräinen ajoaeka Mikkelistä tänne sloukanimme mukkaesee "hyvän elämän piäkaupunkiin". Tiällä Kuopijossa kun on kaekki ja vähän enemmännii.​

    Niin ja se bensaloesen hinta näin vuoden alusta: 95E maksoopi 1,899€ / ltr. Kylymissään on pomppina hieman ylöspäen sitten viime vilaesun.
     
    Muokattu: 2.1.2023
  17. jahnu

    jahnu 3rd gear

    kad_boost ja Hupeli tykkäävät tästä.
  18. Bensaa ja dieseliä uhkaa hintapommi – Raportti: Maksajiksi joutuvat pienituloiset
    Seuraava hallitus joutuu pohtimaan muun muassa jakeluvelvoitetta.


    Autoalan arvion mukaan polttoaineiden pumppuhinnat voivat pahimmillaan pompata jopa 25–55 senttiä vuoden 2024 alussa.

    Uhka liittyy polttonesteiden jakeluvelvoitteeseen. Velvoitteen on määrä nousta kertaheitolla tämän vuoden 13,5 prosentista 28 prosenttiin.

    Polttoöljyissä käytettävän niin sanotun biokomponentin eli biopolttoöljyn osuus tulee nousemaan 30 prosenttiin. Sen on arvioitu nostavan polttoöljyn litrahintaa arviolta 27 prosenttia eli 0,31 euroa. Eräissä hintaskenaarioissa korotus on 0,40 euroon litralta.
     
  19. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Tervetuloa takaisin:)

    Vaikka lähellä asutaan niin tohonhan joutuu oikein paneutumaan mitä kirjoitat.'
    Onneksi täällä J.ssä on helpompi murre:)
     
  20. three hundred

    three hundred Gearhead

    Pattajalla bensa ja diisel noin Euron litra…. Valtio tukee hintaa että hinta pysyy alhaalla……… Vähän eri taktiikka ku Suomella!! Ja kaasu on halpaa kun nyt omia kaasukenttiä Thaimaalla…
     

Kerro tästä muillekin!