Mitä Th200R4 kestää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja HenkkaS77, 26.5.2005.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mainettaan parempi loota. 2 tonnii painavassa kankkufarmarissa jopa 155heppaa on liikaa kun 5 litranen yrittää vääntää. Jos sen säännöllisesti huoltaa niin se kestää. Huollon yhteydessä sen muovipuslat voi vaihtaa. Se kestää jopa 850heppaa turbo Buickissa.
    Huoltakaa Autonne ja itsenne!
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tuo th200 4R "ei kestä mitään" essonbaarilegenda on hauska.

    Olen kuullut myös että Chevyn pikkulohko 350cid on hajonnut monelta. Voiko samoin olettaa että SBC350 ei kestä mitään?

    Käsi ylös joka näin väittää.
     
  3. parsju

    parsju Gearhead

    Tallissa vartoilee paikoilleen pääsyä 56 2d tolppaan chevyyn ko aski. Tuossa oltiin remontin tuohon askiin tehneen ammattimiehen kanssa samaa mieltä siitä, että kun tv-kaapelin geometria on unohdettu kokonaan, kun on capriisista sähkökaasari vaihdettu Eedelbrockkiin niin hajoaahan se! Se loora on varsin tarkka kuten on myös 700nenkin tuon kaapelin säädöistä. Oman tutkimuksen mukaan jos tinttaa suoraan kiinni edelin kaasuvivustossa olevaan kikkarin reikään niin pielessä on, pikku googlauksella tuosta löytyy hyvät ohjeen astelukuineen päivineen missä sen kaapelin kiinnityksen kuuluu olla. Tämä kaasutin jumppa aikanaan on kuuleman mukaan aiheuttanut vaihteistokorjaamoilla töitä ihan ruuhkaksi asti.
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Totta, vipusuhde on muutamasta millistä kiinni. Tuo vaan unohtuu helposti vaikka monessa muussa asiassa oltaisiinkiin viimeisen päälle tarkkoja.
     
  5. calais1965

    calais1965 3rd gear

    Laatikko

    Pari gn:nnää löytyy tallista, Laatikko on todella luja, mutta tarkka tv cable säädöistä. Huolimattomasti säädetty vaijeri aiheuttaa laatikon palamisen hetkessä..
     
  6. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    no voiskohan joku kertoa tarkempaa tietoa tosta tv kaapelin asennuksesta ja säädöstä edelin kaasariin ku mulla on sellanen paketti hankittuna tohon 307:n päälle,ettei toi loota ny heti kärähtäis ellei se oo jo kärähtäny ku entinen omistaja oli ajellu tv kaapeli irti.ja olikos tolla kaapelilla jotain vaikutusta laatikon öljyn paineisiinki
     

Kerro tästä muillekin!