musa videoita, joissa jenkkejä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dart-74Black, 26.2.2007.

  1. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

  2. sladiaattori

    sladiaattori Guest

  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

  4. chevy54

    chevy54 1st gear

  5. Maria

    Maria 1st gear

    laittakaa ne esittäjät kanssa kun ei tosiaan kiinnosta jokaisen nimettömän kohdalla klikkailla.. :soosoo:

    Timo Rautiainen & Niskalaukaus - Kylmä Tila

    Audioslave - Cochise
    Alussa näkyy GM:n pikkari kaikki 3 sekuntia.. ja videota tehdessä lähikylän asukkaat oli soittaneet kytille kun olivat säikähtäneet ilotulituksia sen verran.. Hiukan räiskyy videolla..
     
  6. Maria

    Maria 1st gear

  7. sladiaattori

    sladiaattori Guest

  8. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

  9. Polara

    Polara Gearhead

    Enpä tiiä onko mainittu, mutta kotimainen Husky Rescue bändin musavideoissa on ollut Ameriikan rautoja... Nyt siinä uusimassa Nightless night -videossa on joku juhannus-letkajenkka-ameriikanauto -teema... Ihan hauskaa se musiikkikin, kun ei ota liian vakavasti. Varmaan jotain garage touhua.
    http://www.youtube.com/watch?v=Fs-0WBZu35M
     
  10. juluma

    juluma 1st gear

  11. Jake Belushi

    Jake Belushi 1st gear

    Jakes Blues Band ja biisi ois Tell Me Baby. Avo kalkkunalla siinä veijarit ajelee.
     
  12. -ari p-

    -ari p- 1st gear

  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    Johonkin niitten videoon kysyttiin mun buickkia, suostuinkin, mutta siihen se sitten jäi... ei kuulunut mitään enään. Aikaa tästä noin 2 vuotta. Rebel58:n buiskiakin oli kyselty, sama tulos. Olis ollu joku parkkihalli kohtaus ja tarvittii Pahis-autoa, mihin Ahiksen-auto ois ollu melkein sopiva. Musasta en tiedä, vissiin sama bändi kuin aikoinaan husky& the sandmen? Se oli ainakin ok.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Yks oma auto tai nyt jo ex on aikoinaan päässyt videolle eli Oildropperihan ('67 Bel Air stw) on kuulemma ollut kovastikin pääosassa Egotripin vuonna 94 tekemässä videossa Egotripillä. Tossa niiden kuvaus siitä:

    Pääosassa oli (paitsi tietysti me itse) vanha jenkkiauto, jonka kattoon ruuvattiin kiinni täytetty villisika. En tule varmaan koskaan unohtamaan ohikulkijoiden ilmeitä kun ne näki meidät eri puolilla kaupunkia kuvaamassa, ja luulen, että nekin muistavat meidät varsin hyvin.
    On varmaan helpompi luetella paikat, jossa ei kuvattu kuin paikat, jossa kuvattiin. Sen verran paljon kierrettiin tätä pääkaupunkiseutua... kaahattiin Itäväylää ja roikuttiin autonikkunoista ulos kitaroita heiluttaen, pompittiin pomppupalloilla alas Kallion rinteitä jne.


    Eli samanlaista meininkiähän siinä on ollut kuin meidän aikanakin, ainoo ero että useimmin meillä ne siat oli kuitenkin enimmäkseen autossa sisällä :rotfl: No, joskus tosin katollakin :poff:

    Tosta Egotripin musiikista viis, mut olis kiva saada se videopätkä talteen vaan ainoa mistä oon sen löytänyt on toi sivusto:
    http://www.peda.net/veraja/jyvaskyla/ly ... /populaari
    Ja siinähän se olis heti alkuunsa mut ainakaan mun kone ei suostu sen koommin aukaisemaan tota tiedostoa kuin tallentamaankaan sitä (on joku .ram -tiedosto).

    Ja samaten se löytyy tosta: http://www.musicfinland.com/egotrippi/video.htm
    Siinähän näkyy sivulla jo vähän auitoakin mut sama vika, ei aukea :(
    Onks kellään mitään ideoita kuin toi onnistuis :-?
     
  15. scumcat

    scumcat 1st gear

  16. kole

    kole 3rd gear

     
  17. mikamaalainen

    mikamaalainen 1st gear

  18. freeride

    freeride Gearhead

  19. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Sara ja Susiraja - Kivat korot

    Hyvä biisi, hyvä video :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!