Mitah!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 30.10.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kun katson auton alle niin näen sieltä sen automaatin vaatiman turbiinin ja hammaskehän? Eikös siinä kannattaisi olla jokin koppa suojana, vai? onkohan se otettu pois? mikähän laatikko on kyseessä, auto on buick ja tiisseli.
     
  2. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Kyllä siinä koppa pitäis olla. Aika usein vaan näkee että pois on jäänyt reissun varrella.
     
  3. -TH-

    -TH- Gearhead

    minulla olisi yks peltinen koppa jouten, en tarkkaan tiijä mihin se käy mutta jos kuvan jostain löytäisin, niin...yritän selvittää
     
  4. kane

    kane 1st gear

  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Noita koppia löytyy ihan tarvikkeena järkevään hintaan ja käytttyjä varmaan joka jenkkitallilta nurkista lojumasta. Alkuperäinen on vanhemmissa peltiä ja uudemmissa muovia, usein se "unohtuu" laittaa paikoilleen laatikkorempan jälkeen.
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Niin ja joka reismäänin autosta sehän puuttuu kun se tuo ylimääräistä painoa ja kun turbiinikin antautuu niin usein valtavan väännön edessä että sitäkin on mukava tarkastella heti kun se alkaa luistamaan yli 80% :smile:
     
  7. 454SS

    454SS 3rd gear

    nyt kun turbiineista ruvettiin puhumaan, niin kertokaapa millä ootte saanu turbiinin pultit kestämään tiukalla. toi kopan poistaminen kyl helpottaa huomattavasti jatkuvaa pulttien kiristelyä
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

  9. country sedan

    country sedan Gearhead

    Tasapainottamalla kone...:smile:
     
  10. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Jos niitä peltejä tosiaan on jossain tallien perukoilla, niin saa tarjota ainakin Mopariin tarkoitettuja suoja peltejä sekä manual että automaatti askille!
     

Kerro tästä muillekin!