Mitalli kinkerit 22.9.2007 lauantai klo 17.00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 9.9.2007.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    tervetulloo kerhon tallille 22.9.2007 klo 17.00 alkaen,tarjolla ehkä pientä suolasta ja ehkä POIKA pöyvällä eli vietetään HOPPEE mitallijuhlat mukavassa seurassa ja ehkä sautetaan ajjoo muutama kesällä ajettu lähtö uusiks eli vaihdetaan vappaalle kunnolla kun on tuo kisakausi ohi ajohommista.Terv:Kari Laitinen Pro Et 1337 Ps.Pidetään taas arpajaiset että saadaan ensi kesäksi rahhoo ajjoo kilpoo.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    taas on Teamin sivuja vähän päivitelty ja MITALLIJUHLAT lähenee
     
  3. Antti P

    Antti P Gearhead

  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tulehan supo hakemaan ne varaamasi rautasängyt pois, niitä kuitenkin joku tarttee noitten mitallikinkereitten jälkeen palautumista varten... :lol:
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Ne sänkyt tulloo halpamatkojen kuljetusautoon.Mitallijuhlilla otetaan vaan naurettavan pieniä ja helvetin noppeesti niin ei tule kippeeks ja seuraavana päivänä ei tiijä ottaneen mittään.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Huomenna!!!
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Harmi kun taitaa jäädä nämä kinkerit väliin, kun joutuu valitettavasti hieman ikävempiin kinkereihin huomenna.
     
  8. Peevo

    Peevo 1st gear

    uskaltautuisikohan ilmaantua paikalle. sunnuntaina taas töihin mänö kumminkin.
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Tule vaan ,meillä on myös kahvia ja vipin parenpoo puolukkajuomoo tarjolla ja muistat vielä aumulla männä töihin.Muista ottoo kolikoita mukkaan niin ostat arpoja, jolla voittaa HUIPPU laadukkaan LEIJONA kellon.
     
  10. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Ollaan hengessä mukana, vielä kerran onnea hienosta kaudesta Supo+Tiimi!!

    Mirja& Jamppa
     
  11. Peevo

    Peevo 1st gear

    Joo, jos myö apukuskin kanssa varovasti tultas käymään. Näin ainakin tuumimme eilen vielä. Ja kai sitä parit pikkukaljat kärsii ottaa. ujosti. :lol:
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    ISO KIITOS KAIKILLE!!!!!
     
  13. Peevo

    Peevo 1st gear

    Kiitokset myös supolle hyvistä sijoita. Ja kiitos myös kohtuu hyvistä booleista, sinne unehtuikin ainakin minun muistikuvat jonnekkin ämpärin juureen. Saa palauttaa osoitteella Pikku Peevottimen posti postilokero skädäämsällälällälläää 70340 Kuopio kymmenen. Ja just kun kerkiää entiset rapulat hävitä niin tulee topi keikalle puikkariin ja kohtapuoliin on taas hirveet olotilat. Onneks on toivottavasti loppuvko vapaata.
     

Kerro tästä muillekin!