Miten käsitellä peltiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Dart GT 64, 21.7.2003.

  1. Dart GT 64

    Dart GT 64 1st gear

    Niin neuvoja miten saisin tehtyä dartin kojelautaan uutta peltiä ku siihen pitäs saada alkuperäisen kaltanen uritus. Siinä pellisssä on siis kahen millin levuset urat neljän millin välein elikkä miten minä saan ne tehtyä suoraan peltiin? ne urat onb aika matalat :sad: Senku sais vielä tehtyä niin mitään ei puutu.
     
  2. Doe

    Doe 1st gear

    Me ainakin tehtiin urapeltiä koulun aikaan erääseen opettajan museo autoon prässillä, sopivasti vaan sijoiteltiin vanerisuiluja ja eikun puristamaan muutaman kokeilun jälkeen löyty sopivan paksuudet yms sellaiseet että vastasin entisen pojan urapellin muotoja.
     

Kerro tästä muillekin!