miten leveä kumi 8 tuumaa leveälle vanteelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kauko-63, 18.2.2011.

  1. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    hyvältähän toi näytti vaikka oli noinkin leveä rengas 8" vanteella eiköhän se 255/35 mene ihan hyvin saman levyselle vanteelle,ja kiitos mudmax laskuista toi 13.2 per puoli on ihan siedettävä vielä ja kyllähän se vannettakin suojaa jos sattuu vaikka kanttari tulemaan turhan lähelle.
     
  2. peltsi

    peltsi Gearhead

    Joo hyvin toi istuu 8" vanteella vaikka jonkuverran pullisteleekin.

    Tässä viellä linkki jos haluu etsiä vanne rengas sopivuuksia. se jopa antaa jonkinlaisen visuaalisen kuvan renkaasta :eek:

    http://www.rimsntires.com/specs.jsp
     
  3. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    no niin viikko sitten tilasin 20"kromiset pinnavanteet ja eilen 245/40 kumit niihin nyt sitten päädyin,kohta ne tulee ja sit näkee miltä näyttää.
     
  4. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!