Miten paljon tehoa????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tm120, 26.3.2002.

  1. tm120

    tm120 1st gear

    Kysyisin vähän että paljon olisi teoriassa saada moparin 340cid-vm70 koneesta tehoa irti,tällä hetkellä on noin 400hv.Ilman turboja kuitenkin...mutta ehkä ilokaasut <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kuinka paljon haluat panna siihen rahaa? Vapaasti hönkäävinä ton kokoluokan koneista on parhaimmillaan kaivettu sellasta 900 heppaa Pro Stock trukeissa, mutta varmasti maksaa niin, että riittää. Moparin 340 vakiolohko rupee olemaan poikimisvaarassa jossain 550 hepan tienoilla jonka jälkeen olis varmempaa käyttää rallilohkoja. Sitten tiettytarvii muutkin osat olla jo aika kovia ja hintavia. Kaasuilla saa helposti tehoa satoja heppoja lisää, mutta se motti pitäis kuitenkin olla rakennettu sellasilla osilla, että ne kestää sen tehon kaasujen kanssa=$$$.
     
  3. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Kattele lehtikioskista löytyvää Mopar Musclea !!
    Eikös ne juuri raapassu tommosen 600 kaakkia pikkulohkosta...
    Olisko ollu stroukki kone ?
    No kuitenkin, kyllä sunkin koneesta vielä lisää löytynee ilman kaasujakin....
    Kuten Jykä sanoi:Kun haet tohon 400:ään kaakkiin lisää alkaa se äkkiä myös maksamaan...

    Kimmo
     
  4. mg

    mg Gearhead

    pikkulohkohanse oli, tosin 408 mutta kumminkin. nelipulttinen alakerta, lohko tais olla vm72.. eli ei R-lohko ees (en muista iha varmasti). ja tuttuva ol 10:5..
     

Kerro tästä muillekin!