miten saadaan 6volt laite pelaamaan 12voltissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja delsol, 2.1.2011.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ettet nyt vain säästäisi ihan väärässä paikassa jos meinaat ruveta autotallia lämmittämään, 50 vuotta vanhalla kapistuksella joka käyttää kalleinta ja eniten verotettua ja vaarallisinta polttoainetta, bensiiniä, ja johon on tehty arveluttavia SuloVilen tyyppisiä vastus- ja sähkökokeiluja. :) ei saata palotarkastajakaan oikein miellyttää jos näkisi.
    On jopa edesvastuutonta antaa ohjeita sellaisen helvetinkoneen rakentamiseen :)

    Myy ihmeessä se takaisin minne se kuuluukin ja osta rahalla halpakaupasta sähköllä toimiva lämpöpatteri tai pöytäpuhallin. On energiankin hinta halvempi kuin bensiinillä.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead



    noh... ei nyt dissata toisen askartelua :poff:




    mutta joo, tuossa asiassa on myös tuo puoli.

    kaverilla on käytössä eberin ilmalämmitin, siihen on vaihdettu oilonin poltin... kyllä talli lämpiää :wink:
     

Kerro tästä muillekin!