Miten teillä vaihtaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja HenkkaS77, 30.5.2004.

  1. HenkkaS77

    HenkkaS77 1st gear

    Itellä 307+th2004r ja vaihdot 1.->2. ja 2.->3. menee kauhean nykäyksen saattelemana, niinku turbo potkasis..:grin:
    Ei tarvii olla edes paljon kierroksia, että nykäsee, eli ei oo luistoa kyllä yhtään. Onko jollain muulla ollu joskus sama ongelma?
     
  2. Timmo

    Timmo 1st gear

    Löysää kikkaria himppu
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tota noin...eikös TH200R4 askissa ole kickdown-vaijerin tilalla TV-vaijeri(throtle valve) samoin kuten TH700R4 askissakin eli säädä siitä laatikko vaihtamaan toiveesi mukaan...jos niin siinä on semmonen painettava klipsi yläpäässä jota painamalla löystyy vaijerin kuori.Kun sitä löysää vaihtaa aski pehmeämmin ja päin vastoin.
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    niin, vaikuttaakos ton tv;n säätö 700:ssa myös siihen vaihtokohtan, kaverin 6.2 vani kun "luopuu" vaihteisaan, eli pudottaa piennemmälle vähän liian helposti maantieajossa, ei tarvi kaksista mäkeä olla kun se jo pistää 1-2 pykälää alas, menee metrin pari ja vaihtaa jo isompaa. tämähän aiheuttaa sit semmoista mukavaa nyppimistä ja koneen huudatusta...
     

Kerro tästä muillekin!