Mitkä parhaat ovitiivisteet full size1977-90 GM B-koreihin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rocket engineer, 22.1.2012.

  1. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Päätti alkuperäinen tiiviste antautua pakkasella ratketen lopullisesti 22-vuoden käyttöautoilun jälkeen. Ihmeen pitkään tälläinen vaahtomuoviteytteinen vettä sisään imevä ihmetys kestikin.

    Kyselisin kokemuksia, minkä valmistajan tiivisteet ovat olleet hyviä? Ja mistä olette niitä tilailleen järkihintaan? Ei huvittaisi alkaa tuotetestaajaksi käyttiksen kanssa.

    Sama tiiviste siis on ollut täyskorisissa Chevy Caprice/Impala, Olds Delta/CC, Buick leSabre/Park ave etc, Pontiac Catalina, parisienne, Cadillac Full size 1977-90..

    :odroll:
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  4. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Noitten metron tiivisteiden kanssa oli ainakin viime kesänä silleen, et ne sai rockautosta halvemmalla kuin valmistajalta suoraan...
     
  5. hevimies

    hevimies Gearhead

    onko kellään tullut vastaan noita capricen takalasin (stw) sisä sekä ulko tiivistettä molemmat ovat kadonneet eikä uusia tunnu löytyvän mistään
     
  6. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  7. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Näitä ei tunnu mistään saavan, itsellekin voisin ostaa uudet + takaluukun tiivisteen...
     
  8. A/C

    A/C 1st gear

    Rockautosta meinasin kanssa tilata omaani kaikkiin oviin nuo Metron tiivisteet.
     
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Vertailua muuten huomasin: Buickissa 2000-luvulla vaihdetut tiivisteet ja väljä sarana, suhisee ja on falski. Caprice-sedanissa v.2010 vaihdetut tiivisteet ja timmit saranat, on tiivis.
    Eli uskon, että suhinat jos ei lopu ainakin vähenee Buickissa, kun fiksaan siitä saranat holkkisarjalla kuntoon.
     

Kerro tästä muillekin!