Mittakuvia MGA:n asaukseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Timo123, 15.7.2015.

  1. Timo123

    Timo123 1st gear

    Katkaisin MGA:n vm58 korin ruostekorjauksien vuoksi. Nyt pitäisi saada keula ja perä paikoilleen. Mistä kuvat. Jos laitan keulaan ovet kiinni saan perälle paikan. Mutta kun saranat ovat vielä hukassa ja tahtoisin jotain muutakin tehdä kuin etsiä saranoita. Löytyykö apuja?
     
  2. Timo123

    Timo123 1st gear

    Moni on lukenut, mutta kukaan ei kertonut, että sekä perä, että keula pultataan runkoon. Siis mitään mittakuvia ei todellakaan tarvita. Pientä sovitusmahdollisuutta toki löytyy, koska korin reijät ovat soikeita. No nythän tuli uusi ongelma koska perän alapää ei istunut kynnyskoteloon. Olin hieman ruostevaurioita paikkaillut, mutta lopputulos on huono. Ei muuta kun tilaamaan uudet pellinpalat Mossilta.
     

Kerro tästä muillekin!