Mittee laki sanoo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Chevellecoupe64, 29.1.2006.

  1. Chevellecoupe64

    Chevellecoupe64 1st gear

    Mien nää kekkoslovakian lakipykälät menee...Tarkotus ois lähtee kiskoo kaverin autonkuljetus kärrii pakulla tai maasturilla jossa on talvirenkaat nastoilla alla,ja kärrissä nastattomat M+S renkaat.Mitähän kissalanpojat olis mieltä asiasta? :soosoo:
    Jostain muistasin et vetoautossa ja kärris tulis olla samanlaiset kiekot alla?
    Täytyykö nyppiä pakusta nastat veks tai vaihtaa kärriinkin piikkikumit?
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    sakot tulee jos sekarenkaalla ajaa, tästä on kaverilla kokemuksia...
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Täytyy tehdä jotain, veturissa ja vaunussa tulee olla samanlaiset renkaat poislukien jarruttomat sekä sellaiset pv:t joihin ei ole nastarenkaita saatavilla (mm. 195/50R10). Näin olen ymmärtänyt.
     
  4. VMZ

    VMZ 1st gear

    Juu-u, lain mukaan on turvallisinta laittaa pakun alle kesäkumit (jos ovat amerikan pallokumit sahalaitakuviolla, niissähän on M+S merkintä) :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!