Mobil ATF 220 vai Neste ATF-X

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Belvedereman, 24.8.2006.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Taitaa Mobililla olla myyvempi brändi...

    Yliarvostettu tuote Suomessa kaiken kaikkiaan.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Eli laittavat suuremman osan litkun hinnasta (asiakkaan heille antamasta rahasta) markkinointikuluihin. :rotfl:
     
  3. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Taitaa olla tuolla Exxonmobililla isompi organisaatio ja enempi kuluja pyöritettävinä. Ja tottakai Mobil on arvostetumpi ja tunnetumpi merkki maailman mittakaavassa kuin joku Neste eli sille voi lätkäistä isomman hinnan sitten kaupanhyllyllä.
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    Milläs hintaa ootte löytänyt täältä pk seudulta tota atf-x:ää? tähän mennessä todettu että motonetissä ei ollu olleskaan eikä hessumobiilissa, varaosamaailma oulunkylä taas halus ko liemestä 77,5€/20l joka tuntu sinänsä arvokkaalta kun tietäää että sitä jossain myydään "matalilla 60 kymppisillä" :poff:
     
  5. makke

    makke 1st gear

    us-partatissa me myydään sitä 20 ekee gallona ja qvatti 5 ekee. Eli, öljynvaihdon tekee 25 eurolla jos vaan öljyt vaihtaa. Ja Gulfiahan se mitä tiskin yli kulkee.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    En tiennytkään että kulffillakin on tota atf-x mehua ja vielä noin halvalla :odroll: .
     
  7. redrum

    redrum Gearhead

    Makke kirjoitti:
    Voisitkos vielä selventää tyhmälle, että mikä Gulfin tuote on kyseessä ? Löysin Gulfin tuoteluettelosta yhden synteettisen mehun "Gulf ATF Synth", mutta en löytänyt sitä us-parts:in sivuilla olevasta hinnastosta.
     

Kerro tästä muillekin!