Mobilistein wappuajot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Adventurer, 20.4.2009.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Eli perinteinen vappuparaati pidetään tänäkin vuonna johonkin aikaan vappupäivästä.
    Kokoontuminen automuseon laanille parkkiin klo 11.00 mennessä. Ikäjärjestyksssä kutakuinkin mennään joten tuoreemmat pelit perimmäisiksi.
    Ajelu päättyy sitten Jokiaseman yläkentälle as usual.

    Jäsenedellytyksiä ei tänä vuonna ole eikä mitään mr-katsastus pakkoakaan mutta itsekritiikkiä pitää olla kaluston ja muunkin suhteen osallistujilla.
    Eli wanhoilla alkuperäistyyppisillä harrasteautoilla liikutaan ja jopa selvinpäin (myös matkustajat elleivät nuku kiltisti takakontissa näkymättömissä). :D
     
  2. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Ennenvanhaan oli mukavia ne kaupungin laidalla(jäähallin parkki mm) tapahtuvat vappukokoontumiset jonne sai tulla vaik liekkimaalatulla lintalla ja juovuspäissäänkin(vaik aika vähän siellä kännipellejä oli) eli harrastajakaartia laijasta laitaan turinoimaan ja vehkeitä ihastelemaan.
    Kait se tuo nykycruising vastaa vähän tuommosta ollen tietysti ilta (ja kalja)painotteinen, mut vaihtoehtoharrastajille(tarkoitan ei mobilisti) ,ilman itsekritiikkiä kaluston suhteen oleva vapputapaaminen vois myös olla tervetullut. Ei silti toinna mennä sinne rättärien sekaan :)
    Voihan tietty museolle kokoontua..ei paraatiin ole pakko osallistua.
     
  3. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No se kokoontuminen missä äimistellään, ihmetellään ja turinoidaan on juuri siellä Jokiasemalla ja sinnehän voi tulla vaikka veneellä. Museolla ja Kuopiontien varressa se chättäily on vaikea toteuttaa.

    Jokin taso pitää säilyttää kun harrastusta päivänvalossa suurelle yleisölle esitellään.
    Näitää edellisvuosien kaljaveikkoja joita siellä jäähallin parkissakin esiintyi, ei voinut kyllä mihinkään yleisesti tunnettuun harastajakategoriaan laittaa, ei oikein millään.
     
  4. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Ei taida enää meidänkään "nuorisokerhon" ukot kärsiä seisoskella näillä keleillä jäähallin parkissa kuseskelemassa ja pussikaljaa killittämässä. On eturauhasvaivaa ja reumatismia ja vaikka mitä kihtiä.



    Nimimerkillä JHRD:n toiseksi nuorin vanhus. :lol:
     
  5. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Joitain huonoja ja kaikinpuolin tärähtäneitä kuvia vappuajeluistakin löytyypi osoitteesta www.jhrd.fi !

    Luakkonen
     

Kerro tästä muillekin!