Mobilisti -Lehti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Mercury_king, 24.5.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    No onneksi Primer ei oo myytävänä...
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    P...kele jos tuo huhu pitää paikkansa! Ei Suomen parasta harrasteautolehteä saa Helsinki Medialla pilata.
    Tänään tuli uusi seniori ja sitä lukiessa on ilta rattoisasti kulunut. Puistattaa ajatuskin seniori jonakin monivärisenä "yleisharrasteajoneuvolehtenä". Tuskin olisi juttua esim. sodanajan lääkäreistä ja ajoneuvoista?
     
  3. perkele

    perkele Gearhead

    ei v...tu moblaan jotain matti ja mervi juoruja!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Eiköhän tässäkin ole ihan turha hätäillä, kun taas kerran joku nimetön ystävämme juoruilee omiaan :D
     
  5. spinout

    spinout Gearhead

    Pöpilistipiireissä huhutaan, että KLB metusalemi ei myy lehteänsä niinä ilmoisna ikinä minnekään, niin kauan kuin Reemerissä henki pihisee..
     
  6. Crown57

    Crown57 Gearhead

    soita Moblan toimitukseen ja tilaa näyte numero:
    p.09-2727100
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jan Enqvist lähtee Moblasta vuoden lopussa, muistaakseni TM:n palvelukseen. Tämä ei ole pussihousujeni taskusta kaivettua juorutietoa, vaan täyttä totta.
    Itse lehden myymisestä en ole kuullut mitään, eli eletään toivossa, ettei wanha Reemeri myy elämäntyötään millekkään maksimaalisia taloudellisia voittoja lehden sisällön kustannuksella hamuavalle suurelle lehtitalolle.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sanoma Magazines

    Sikälikin tuo myyntihuhu vaikuttaa epätarkalta, että veekasin aikanaan ostanutta Helsinki Mediaa ei ole enää olemassa vaan puljun nimi on nykyään Sanoma Magazines.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead



    KIITOS!
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos joku tarjoaa tarpeeksi? Eiköhän?
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Avustajineen päivineen, vaikka Ruotsiin...? 8)
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitää paikkansa. Ja vaikka itse luen lehden aina kannesta kanteen (useaan kertaan), nämä 60/70 -luvun autot kiinnostavat eniten. Syy on yksinkertaisesti se että Mobilistin kantava voima on (mielestäni) nostalgia. Vaikka kuinka yritän, eivät 50-luvun ja vanhemmat vehkeet saa aikaan minkäänlaisia nostalgisia tunteita, olen vain liian nuori.

    KLB jaksaa muistuttaa mobilistiharrastuksen ukkoutumisesta, eikä mikään ihme. Jos nuoria halutaan mukaan, on juttuja tehtävä niistä autoista jotka nuorille ovat nostalgisia. Jonkun mielestä 70-luvun autot ovat liian uusia. Eivät ne ole uusia. Viimeisetkin 70-luvun vehkeet ovat ihan kohta 25 vuoden ikäisiä. Paljonko näet enää Taunuksia liikenteessä? Tai c-mallin Kadettia? Ykköskopan VW Golfia?

    :-?
     
  13. Retem

    Retem Gearhead

    Re: Sanoma Magazines

    Nojoojoo :mad:
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Seniori-Mobilistin näytenumero saapui. Onhan se, hmm... erilainen, kiinnostava, juu. Taidan tilata. Voin suositella kaikille kanttiautoihin ja mustavalkoisiin valokuviin sekä romuihin hurahtaneille harrastajille...



    Asiasta kahdeksanteen: Tuossa lehdessä oli kuva panssariautosta jossa oli A-Fordin moottori, siitäpä innostuneena etsin tällaiset sivut. Tässä linkki jos jotain kiinnostaa. http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/Unit ... Tanks.html
     
  15. heikkik

    heikkik 1st gear

    moblarin lukijan kirjeet on kummallista nihilistien reklamaatiota
    täynä, jos nyt reemeri kirjoitti jotai romua tuoduksi suomeen 13 kappaletta
    ja joku "viisaampi" tietää että 14kpl niin heti haukutaan ja tuhlata kalliita palstamillejä.
    oikaisuja palsta saisi olla erikseen.
    tuollaisia yksityiskohtaisia tarinoita jonkun romun kunnostamisen vaiheista ja työmenetelmistä ei ole enää missään? joko kaikki konstit on kokeiltu ja esitelty?

    muuten hyvä lehti

    v8 tilauksen ja lukemisen lopetin 90 l. alussa
     
  16. JAWA

    JAWA 1st gear

    Kyllähän valitettavan usein löytyy toimituksen jäljiltä hatusta vedettyä faktaa. 10 sekunnin googletuksella olisi ollut fakta hallussa ilman arvailuja. Lähiaikojen esimerkkeinä kotimaiset maailmankuulut PIK-purjekoneet joista vedettiin hatusta jos jonkinlaista fiktiota. Viime (?) numerossa arvailu työkoneen valmistusmaasta, pyöreät lamput olivat toimituksesta ratkaisu arvoitukseen...

    Faijalle tuo Seniori on tullut ja se on tarjonnut vanhojen pierujen kantteja kiitettävästi. Nähtävästi sen takia Moblassa keskitytty tuoreempaan kalustoon.
     
  17. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    LAINAUS
    pussihousupiireissä huhutaan, että Mobilistin päätoimittaja J.E. olisi lyömässä hanskoja naulaan vuoden lopussa ja että Helsinki Media olisi aikeissa ostaa Mobilistin eläköityneeltä K.L.B.:ltä osaksi kasvavaa autolehtiensä valikoimaa? onko muut kuulleet vastaavaa?

    Jututin KLB:tä Hyrsylän swapissa, kysyin ootko myymässä lehdet pois kun netissä huhuttiin?
    Vastasi että ei puhettakaan myynnistä ja että alkää pojat lukeko nettiä niin paljo...



    --Koska meillä on joulu?(dementikon lempilaulu)
     
  18. spinout

    spinout Gearhead

    >myymässä lehdet pois kun netissä huhuttiin?
    >Vastasi että ei puhettakaan myynnistä

    Mähän jo netissä huhusin edellisellä sivulla, että lehteä ei myydä niinä ilmoisna ikuna minnekään..
     
  19. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Googlellako saat faktaa? :lol: Ei sitä google-tietoa nyt aivan väitöskirjassa ainakaan kannata käyttää :lol: :lol: :lol:

    Mielestäni se KLB:n pohdinta on aika hienojuttu. Toki se sillointällöin menee pahastikin metsään, mutta moni kuva johon ei ole taustatietoja alkaa näyttämään aivan erilaiselta, kun sitä edes yritetään analysoida.

    Luojan kiitos, mobla ei ole Tieteenkuvalehti :lol:
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    aikaisempaan viittaukseen googletuksesta; voisi siinä jossain tapauksissa olla apua tunnistamisissa. moblassa on ollut arvailua pikkukuvien osalla että "olisko 30-luvun hupmobile, auttaako joku lukijoista"
    silloin ehkä turhan tiedon välineestä voisi apuja löytyä.

    Parasta antia moblan jutuissa on ne jotka on perinpohjin tehty taustatietoja myöten, ja on niitä klb:n pohdintojakin hupaisaa plärätä.
    ymmärrän ettei jokaisiin kuvatalkoisiin viitsitä kauheasti surffailla taustoja tarkoiksi.
     

Kerro tästä muillekin!