Mondeo 1,8td kokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja calkemp, 6.12.2005.

  1. calkemp

    calkemp Gearhead

    Onko porukalla kokemusta otsikon mukaisesta keksinnöstä? Tässä ois tulossa vaihdossa tuommonen farkkumalli eikä itellä oo mitään hajua tuon auton tyyppivioista vai onko ne "ominaisuuksia"? Pistäkää hyviä/huonoja puolia jos ootte omistanu tai muuten vaan ollu tekemisissä moisen auton kans.
     
  2. jyha

    jyha 1st gear

    hyvä peli jos ei ole kiirettä!
    vetonivelet on heikko kohta ja etupyörän laakereita voit varautua vaihtelemaan!
    muuten aivan lokoisa ajeltava!
     
  3. ajm

    ajm 1st gear

    mondeo

    Tälläsellä ajellu 7,5 vuotta/183000 km, uutena ostin aikanaan. Tähän mennessä vaihdettu etupyörän laakerit, laturi ja toinen raidetangonpää. Dsl-vero sikakallis, mutta kulutus varsin kohtuullinen,n. 6,0 l/100km, kesällä vähempikin riittää. Kyllä sillä ohikin pääsee aivan kohtuullisen nopeesti.
     

Kerro tästä muillekin!