Monestiko viikossa tallilla roplaamassa ja ...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 9.1.2007.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    montako tuntia keskimäärin kerralle tulee? Itse kun en ehdi kuin parina iltana viikosta ja silloinkin 2-5h.. Haluja ois kyllä enempäänkin! :argue: :poff:
     
  2. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    viime aikoina n. ilta per 2 viikkoa.. :oops:
    ja tuo illan pituus on vaihdellut kahdesta tunnista kuuteen tuntiin.
    aika maltillista siis.
     
  3. F250

    F250 Gearhead

    4-5 iltana 1-3h/ilta ja viikonloppuna 6-10 h/päivä ja tuntuu että ei saa mitään aikaiseksi...
     
  4. laakkius

    laakkius Gearhead

    7päivää viikossa tallilla ja mitään en saa aikaseks, koskien omia projekteja... :rotfl:
     
  5. cuda69

    cuda69 Gearhead

    noin 3 tuntia viikolla iltaisin ja 6-10h viikonloppuisin.tosin tulee noita iltoja ettei viitsi lähteä ettei rupea tuntumaan työltä kun päivätyönäkin on puuhastelu jenkkiautojen parissa. :D
     
  6. C30943+R05

    C30943+R05 1st gear

    Tähän aikaan talvesta useimmiten 3 arkipäivää n.3 tuntia/päivä ja viikonloppu n.8 tuntia/päivä. Kevään lähestyessä tuntimäärät tuplaantuu :eek: Ja työteho kymmenkertaistuu :oops: Tällä viikolla on jo saanut tehtyä tän "talven" ensimmäiset järkevät jutut (omalle)autolle :-?
     
  7. Achti

    Achti Gearhead

    aamulla kotoo töihi 6:15 kotio 16:15 pajalle siinä viiden tietämillä ja pikkutunneilla kotio...
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kaks kertaa viikossa sen aikaa kun viitsii olla.
     
  9. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    2-3 kertaa viikossa ja n. 5-8h kerrallaan. On näet 50km yhdensuuntainen matka :eek: Vaatii hiukan motivaatiota lähteä nikkaroitteen autoja...
     
  10. ip

    ip 3rd gear

    viikolla joka päivä noin 3h viikonloppuna noin 8h
     
  11. Ahis

    Ahis Gearhead

    Pirusti porukka näemmä viihtyy talleillaan, varmaan syntyy tulostakin. Ite käyn tallissa ehkä kerran viikossa (talli omassa pihassa), yleensä hakemassa jotakin työkalua kämppäremonttiin... Eli harrasteautoja tullut laiteltua viimesen 2 vuoden aikana saman verran kuin täällä porukat viikossa... Muu elämä (perhe/asunto) on tässä vaiheessa ainakin tärkeämpää kuin pellille hiottu bel air tallissa, buickilla kyllä harrastetaan säännöllisesti (=ajetaan)
     
  12. kapa

    kapa 3rd gear

    vaihtelee voimakkaasti, välillä joka päivä muutaman tunnin ja välillä voi mennä pari kolme viikkoo ettei edes ovee aukase.

    omat autot ei oikein tahdo edistyä.... :oops:
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Keskimäärin kerran viikossa, lomien aikaan ehkä vähän useammin jos ei ole reissun päällä. Kerta-annos n. 3-6 h. Ehkä n. 5-6 työviikon verran vuodessa tulee tallilla siis pyörittyä, vaikka ei uskoisi tulosten määrästä. Suuri osa ajasta meneekin tietysti työkaluja levitellessä ja taas ennen poislähtöä kerätessä, kahvia keittäessä/juodessa, kavereiden projekteja ihmetellessä ja p*skaa jauhaessa. Mutta kyllä se terapiasta käy.

    Mieluummin ostan "valmiita" autoja tai jätän sitten ajot vähemmälle kuin lisään tallilla notkumista. Tai jos ylpeys ja kukkaro antaa myöten, niin teetän ammattilaisella "pakolliset" hommat.
     
  14. zet28

    zet28 Gearhead

    Pari kolme kertaa viikossa,viikolla vähän vähemmän ja vkl enempi tunteja,just kauhukseni huomasin et eihän täs enää hirveesti oo aikaa tohon kevääseen!Täytyy varmaa lisätä tota ruuvaus määrää,ettei taas kerran mee pitkäks
     
  15. zet28

    zet28 Gearhead

    Pari kolme kertaa viikossa,viikolla vähän vähemmän ja vkl enempi tunteja,just kauhukseni huomasin et eihän täs enää hirveesti oo aikaa tohon kevääseen!Täytyy varmaa lisätä tota ruuvaus määrää,ettei taas kerran mee pitkäks
     
  16. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    0-6 kertaa viikossa ja 0,5-8 tuntia kerralla.välillä en käy pariin viikkoon ollenkeen (talli kotipihassa).taas meinaa käydä perinteisesti eli kevät tulee ihan liian aikaisin :mad:

    eihän tossa katiskassa oo enää kun pari pikku juttua :odroll: ,ilmajousituksen teko,maalaus,putket,sähkötöitä ym ym.....
     
  17. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Talli pihassa...
    Siellä vietetty aika riippuu tarpeesta (minkäverran on tarvetta /varaa toteuttaa) ja ilman lämpötilasta (ei mitään lämmitystä).
    Yleensä noin 2 iltaa+viikonloput / viikko. Arkisin noin 2-3 tuntia kerralla ja viikonloppuisin 5-10 tuntia.
    Isoin osa ajasta kyllä työkalujen korjailua ja kunnostusta tai järjestyksen aikaansaamista...
     
  18. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tallilenkki on tasan 100km pitkä eli 0-2krt/viikossa tulee käytyä. Tyypillinen roplausaika on 4-10tuntia kerralla, jos hommiin alkaa. Muutakin ohjelmaa tuohon mahtuu. Hitaasti tietysti hommat etenee tällä tahdilla!
     
  19. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    1 tai 2 kertaa viikossa. Kyllä sitä varmaan 4-5 krt viikos kävis jos olis mahollisuuksia, mut ei onnistu oikeen täl hetkellä. :-?
    Tuntuu aika loppuvan kesken.
     
  20. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    0 kertaa kunnes kevät talvella inspiraatio iskee ja sitten lähes joka ilta niin kauan kuin vaan jaksaa, 4-5h ja viikonloppuisin 5-12h
     

Kerro tästä muillekin!