Montako 71' FuryIII:sta suomessa? Onko kellään tietoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja FuryIII '71, 23.2.2008.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo, elikkäs kiinnostais tietää montako 71' FuryIII:sta suomessa, ja moniko näistä on suomi-autoja, valmistusmäärät ym. Itsellänihän on kyseinen suomi-auto 383 2bbl, 275hp, +tietysti neljä ovea ja tolppa, kuten suomi-auton kuvaan kuuluu. Ja tällä hetkellä enimmäkseen palasina... :odroll:
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä niitä aika monta on ollut veikkaan, että yli kymmenen? Suurin osa yllättäen mustia, ja ensimmäiset onistajat firmoja. systerillä oli about vuosikymmenen verran perheen käyttöautona Nokian entinen BC-521, jonka ajan patinoimat orkkiskilvet muuten löytyy vielä tallista, joutavat ko vehkeen omistajalle jos kiinnostaa.
     
  3. hla

    hla Gearhead

    BC-521: www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1703542
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sama vehjes juu. Ton jälkeen systerin perheeseen tuli '82 caprice, ja myöhemmin vielä toinen '89 mallinen, ne myytiin tossa pois ehkä kuukaus sitten, toinen 500:lla ja toisessa tais pyynti olla 1500. Oli ihan hyvä kuitata, että olis muuten nettiautossa teidän vanha moparikin myynnissä, hintapyyntiä vaan nelinkertasesti siihen mitä teidän kahella 10-20 vuotta uudemmalla GM:n liuhulla yhteensä. :rotfl: Mut siis, jos joku ton ostaa, niin voi multa perätä sitten noita orkkiskilpiä, tai miksei nykyinenkin omistaja jos kiinnostaa.
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Onko suomi-autoja yli kymmenen, vai onko tuossa myös jälkituodut? Omani (BRK-4) myös (yllättäen) musta. Ollut edellisellä omistajalla vuodesta '78, aina kuolemaansa asti vuoteen '05, jolloin ostin auton perikunnalta.
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    En oo sata varma, mutta aika monta olen nähnyt ton vuotista fury III 4d sedania. Luulisin, ettei niitä oo kauheesti jälkituotettu. Noita BC-5* rekkarillisiakin on useampia, ainakin yks sininenkin! Lisäks on muita kun kolmosia, ainakin ykkösiä on pari ja sport furya myös.
     
  7. naurava kulkuri

    naurava kulkuri 3rd gear

  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Montako '71 FuryIII:sta suomessa? Onko kellään tietoa?

    Eikös kyseinen Sport Fury ollut ainakin jossain vaiheessa myynnissä nettiautossa? On kyllä komia peli! Kyllä mä ainakin voisin omani vaihtaa tuollaiseen... Valitettavasti krooninen persaukisuus tuppaa vaivaamaan.

    Ja näyttää tuo vieläkin olevan siellä myynnissä... :poff:
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Orkkissuomi sportit tias olla neliovisia kaikki. Ainakin pari neliovista '71 sporttia oon bongannut.
     
  10. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kuopiossa oli yhteen väliin tän ikäsiä FuryIII:sia Kolmekin kappaletta.. En tosin muista oliko kaikki 71 vm. Yks on edelleen täällä 452cid koneella, yhden maallinen taival päättyy Vänärille puun kylkeen. Ja yks lähti jonnekkin eteläsuomeen. Toi etelä suomeen lähteny oli Musta tummilla takalaseilla ja siistillä sinisellä plyyshisisustalla.. Missähän lie menee.. :odroll:
     
  11. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    hitto kun en muista rekkaria..
    kaverilla oli tuollanen 71 fyry ykkönen joskus -02 -03 tienoilla.
    musta ja sinisellä sisustalla tottakai.
    383cid.
    erikoistuntomerkkinä itsetehty pelti scooppi nokkapellillä, ja francinen jätkien nimmarit kojetaulussa.

    missähän tuo menee?
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  13. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    tuo farkku on kyllä hieno.

    tuollanenhan oli nettiautossakin pitkään myynnissä, lopulta 4500e taisi olla hintaa. yritin sitä ostaakkin, mutta ei saanut vastauksia kysymyksiin.
    pikkulohkolla oli siis tämä..
     
  14. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

  15. Fury1

    Fury1 3rd gear

    Ostin tämän laitteen vuonna 2002 ja löytyy edelleen minulta. Kuvaa ei nyt tähän kohtaan ole ulottuvilla, mutta laitetaan joskus jos jotain kiinnostaa. Joskus kirjoittelinkin tänne laitteen "kuulumisia":
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... c&start=90

    Nimmarit löytyy muuten edelleenkin kojetaulusta :)
     

Kerro tästä muillekin!