Montako New Yorkkeria?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Oldman, 20.9.2004.

  1. mie

    mie Gearhead

    Jepu, eli musta edustusauto ollut sitten joskus, ihmettelin joskus silloista väritystä, kun oli pirun hyvin tehty ko. vihreä pinta, että mikähän ollut alkuperäinen väri (tosin 99% varmasti suomeen tuoduista ollut mustia), mutta nytpä tietää. Ei ollut silloinen omistaja maksanut muistaakseni ko. autosta varmaan kuin 10000-15000 markkaa. Kaikki siinä pelasi, ja oli sisältä kuin uusi sinisillä verhoiluilla.
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Nostetaanpa ylös. Missä on NL-120?
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Onko vielä toivoa, vuosimalli on 1974.
     
  4. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Kermanvärinen...

    Naapurissa, Vantaan Maarinkunnaalla vaikutti -80 luvulla Pena niminen kaveri, jolla oli kermanvärinen (+vaal.rusk. /bees katto), 4D HT Yorkkeri vm. -75. Rek. nro muistaakseni NP-5. Juuri kortin saaneena kuolattiin sitä kaveri kanssa ja ihan tsoukkina kysäisin, että jos me pestään, vahataan ja hinkataan toi auto, niin saisko sitä joskus lainata?

    Kaveri tuumas, että mikä ettei! Hänellä ei sitä tule tehtyä ja eihän se siitä kulu. Samantien sovittiin homma ja seuraavana perjantaina pistettiin auto putsis clean ihan vimosen päälle ja käytiin näyttämässä vielä ennen cruisingiin lähtöä se omistajalle. Pena kierteli autoa ja sanoi, ettei ollut nähnyt autoa niin hienona kuin uutena! Tyrkkäs käteen jotkut avaimet ja sanoi, että Hesassa hänellä on toinen kämppä, joten jos tarvitsee käydä :pinup: kanssa "tauolla", niin on ainakin tukikohta lähellä... :D

    Ilta meni rattoisasti ja tukikohtaakin tarvittiin... :rotfl:

    Yorkkeri jäi niin elävästi mieleen, että hääautoksikin tuli hankittua sellainen - tosin -81 yönsininen vai oliko se musta..., kun vanhempia ei ollut tarjolla. Sen rekkari oli NCB-38, ja se oli Itä-Helsingissä vaikuttaneen (Muistaakseni Citymarketin yläkerrassa) autovuokraamon peli ja ihan fiinissä kunnossa vielä vuonna 1990.

    Sattumalta törmäsin tuohon Penaan joku vuosi sitten ja hän sanoi tehneensä täyden remontin tuohon autoonsa ja saattaa ajella sillä vielä tänäkin päivänä...

    Että sen pituinen se - Yorkkeri... :D
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Löytyykö mistään??
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Mites muuten nuo 70 nelioviset tolpat?minun tiedon mukaan niitä ois tuotu 4kpl uutena suomeen?kahen olinpaikan tiedän,toinen mulla ja yks tuola pohjosempana jokivarressa tallissa.aattelin soittaa huomenna kyseisen yksilön omistajalle.
     
  7. hla

    hla Gearhead


    Yks museorekisteröity on ollut pitkään myynnissä Nettiautossa, vaikka siinä sanotaankin vuosimalliks ´69, mutta ilmoituksessa oleva valmistenumeron alku on ´70:n. Mun mielestä niitä tuotiin uutena kyllä paljon enemmän kuin neljä, koska olen nähnyt niitä vuosien saatossa kuvissa,myytävänä ja livenä jo enemmän. Enkä laske mukaan Newportteja.
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Joo,kuuulosti minustakin aika pieneltä määrältä tuo neljä.olikohan noissa kaikissa 440kone?
     
  9. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Kyseisenä vuonna 440 oli yorkerin vakiokone, jos näistä löytyy joku muu on kyllä jälkikäteen heitetty, ei tehtaan asentama.
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Re: Kermanvärinen...

    Pikkasen asia äijä se Pena,ymmärsi "yskän" :wink:
    Hieno historia tällä(kin) yorkkerilla :D
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    nonnih.h-hetki lähestyy.Viikon päästä oli tarkotus lähteä hakeen yorkeri Ouluun ja ajamalla.Onneksi on muutama "kaveri"jotka lupautui matkaan apumiehiksi jos sattuu jotain mutkia matkaan. :D
     
  12. T.N.T

    T.N.T 1st gear

  13. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Onnittelut hankinnan johdosta! Pitkäänpä jaksoitkin olla ilman fullsize-moparia :wink:
     
  14. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Kiitosta! Vaikeeks meinas "sen oikean" löytäminen kyllä mennä.... Olin jo lähdössä 40 päiväks vuorille :D

    Kerhokin ois Keikyään ny perustettu. Odotellaan prh:sta viä vahvistusta asialle ja sit painutaan saaastalaaman kaupungin-isien pakeille tinkaamaan tiloja ittellemme (ja muille asiasta kiinnostuneille!!) :poff:
     
  15. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Noh, oliko mutkia matkassa vai tuliko kärry temppuilematta kotia? :)
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    etujarru vähä jumissa ja vaihteisto hajosi kun oli ajettu jotain 40km,loppumatka menikin sitten puomilla hinaten eli jotain +100km ja vettä satoi tietenkin koko matkan,autosta pari kuvaa tuola metsäautot ja tallien aarteet osiossa.
     
  17. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ei voi muuta sanoa kuin että komia oli yorkkeri, hienoa kun tommosia löytyy vielä!
     
  18. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Yritin ostaa kyseisen syslerin -03 ja sillon ei onnistunut,nyt sitte sain ostettua 500e halvemmalla mitä tarjosin kuus vuotta sitten. :D
     
  19. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Komea Yorkeri. Onko jollain vaalealla sisustuksella? Ei sininen.
     
  20. cuda69

    cuda69 Gearhead

    oisko tuo semmonen maitokahvin värinen /biege.
     

Kerro tästä muillekin!