Montakos Chrysler '62:sta löytyneekään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ZYN-5, 17.8.2004.

 1. Jake

  Jake Gearhead

  Kyllä, Espoossahan me emännän kanssa vaikutetaan 8)
   
 2. NY stw 62

  NY stw 62 1st gear

  Toi vaaleanpunasen värinen 300 pyöri mun mielestä viimekesänä porissa tosiaan ruotsin laput päissä. On kuulemma jonkun tän kylän asukin tutun auto... :odroll:
   
 3. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Noni...rupeaahan näitä löytymään. Hyvä Hyvä..ei silti liikaa ja jokainen on kumminkin oma yksilönsä..missään vissii samaa varustelutasoa tai jos on niin ulkokuori muuttunut.
   
 4. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Dodii.
  Mahtaneekos näitä tullut lisää käyttöön nyt? Tai lisää omistajia tänne overdriveen...

  Edelleenkin otetaan lisätietoja vastaan ZYN-5:stä, jos vain jollakin on kuvia ym ym kyseisestä epelistä.

  Meille tuli tuossa viime keväänä yksi suomi-chrysler new yorker '62 varaosiksi (puolet autosta jo purettuna) josta on nyt tarkoitus purkaa tarpeelliset osat omaan käyttöön ja joitakin osia on jo lupailtu eteenpäin.
  Tästäkin voidaan ottaa lisätietoa historiasta... NEK-52

  Kenes oli muuten se 300:nen American car show:n pihassa?
   
 5. MH

  MH 3rd gear

  Mihinkäs mahtoi kulkeutua Porista -62 Chrysler 4d tolppa(en muista oliko Newport vai yorker) . Tuli kuumaan uustuontiaikaan 80/90 luvun taitteessa oli ruskea ja erityisesti jäi mieleen amerikan kustomointina että takaovenkahvat oli poistettu.
  Myöhemmin oli mykillä hepuilla Turussa? Autoon tuli myös ehkä maailman rumimmat liekit ko. mykkien toimesta?
   
 6. NY stw 62

  NY stw 62 1st gear

  Kun nyt tästä vuosimallista puhutaan tuli mieleen tämmösellä tunnuksella varustettu auto FJ-10 Ostettu kuulemma uutena pariisin autonäyttelystä porilaiselle rakennusfirmalle josta veljen kaverin isä sen osti. Ostettaessa mittarissa 25tkm ja myytäessä 150tkm. Myyty Porista helsinkiin varmaan 70-luvulla. Auto oli väriltään metallin sininen ja katto oli valkoinen. Kyseinen vanha herra vaan mietti että onkohan K.O. auto enään hengissä.... Jos joku tietää niin ilmotelkaa ihmeessä... :oops:
   
 7. mauno75

  mauno75 1st gear

  minulla on Lappeenrannassa reilut 100 tuhatta mailia ajettu alkuperäiskuntoinen ja ajanpatinoima "62 newportti. yritin laittaa tähän kuvan mutku en osaa. :mad:
   
 8. jart$u

  jart$u Gearhead

  Mulla on hatara muistikuva, että kokamäellä oli yhellä hepulla -62 newport. Tummanharmaa metalliväri, ihan siisti peli. Tän vuosikerran crysyt onkin ainoita mopareita, mitä pystyy katteleen naama peruslukemilla. On ne muut niin saa*anan rumia. (mun mielestä)...
   
 9. trooper

  trooper 1st gear

  Satuitko ostamaan auton Pohjois-Satakunnasta...
   
 10. eq9027

  eq9027 1st gear

  Montakos Chrysler 62:sta löytyykään

  Kulhosa joensuun lähellä on siisti 4d sedan 62 viininpunainen.
   
 11. 19Ford59

  19Ford59 Gearhead

  Itselläni oli ´62 4dHT Windsor mutta myin n.5vuotta sitten auton Tampereen suuntaan vanhemmalle harrastajalle. Auto ei ollut minulla ikinä käytössä vaikka muutaman vuoden tallissa makasikin. Oli väriltään punainen, ilmeisesti ollut aiemmin valkoinen. Auto oli muistaakseni tullut suomeen v.1965 muuttoautona. Kilpi oli IHL-34. Onkos tuo Windsor malli miten yleinen v.´62. Ei ole ainakaan tullut vielä vastaan toista jossa olisi Windsor merkit kiinni. Takalasi oli myös sellainen korkea malli jota en ole nähnyt muissa ´62 4dHT malleissa. Muutama kuva löytyy vanhoista veekaseista.
   
 12. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Haapavedellä oli/on? n.15 vuotta sitten pinkki 62:en työnalla.
   
 13. Continental56

  Continental56 Gearhead

  Turun mobilisteilla on hieno musta 62 Windsor 4d Suomi-auto. Ilmeisesti lahjoituksena? saatu entinen edustusauto, joka taitaa olla ihan maalia ja sisustaa myoten alkuperainen.
   
 14. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Pihkura, tuo IHL-34 on varmasti se valkoinen 4d HT Chrysler jonka bongasin Kuopiossa valkoisena silloin vuosia sitten. Rekkari kuulostaa tutulta. Auto oli muuten alkuperäiseksi kunnostettu mutta alla oli pinnakapselit...
   
 15. Moppe70

  Moppe70 1st gear

  Osaako kukaan kertoa kuinka harvinainen peli on tollanen 62 4d ht farmari??
   
 16. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  no vois sanoa että kyllä se ainakin Suomen leveysasteilla on harvinainen kun sellaisen löytää. jos löytää.

  Ja eipä noit Windsoreita ole kyl vastaan tullut viel yhtään. aikas harvinainen tuntus olevan.
   
 17. spinout

  spinout Gearhead

  Se '62 Windsor on Kanadassa valmistettu uudelleennimetty Newport. Detroitissa ei enää ko. vuonna valmistettu Windsoria, vaan se päättyi '61:een. Kanadan (Windsor, Ontario) Chryslerin plantilla Windsorin valmistui jatkui edelleen.
   
 18. Adventurer

  Adventurer Gearhead

 19. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 20. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Se on hävinnyt tuosta västinniemestä, mutta minne??? Siinä talon päätyssä se majaili viime kesään saakka. Onko liikenteessä vai projektina?

  -P-
   

Kerro tästä muillekin!