Montolan Shell

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 14.1.2008.

 1. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Eipä nyt suoraan kerhon asioihin liity, vaan jenkkiautoiluun kylällä kuitenkin :lol: . Pieksämäen Lehdestä tänään bongasin että olivat sitten Torkkelit ostaa päräyttäneet legendaarisen Montolan Shellin. Onhan siinä miljöössä ja tontilla ihan hyvät tilat tollasen jenkkiautoharrastuksen pyörittämiseen 8) . Taisivat lupailla autojen huoltoja ja isompiakin remppoja toteuttaa siellä, ja muutenkin nostaa taas aseman uuteen kukoistukseen.
  Innolla odotamme mitä kevät ja kesä tuo tullessaan, ainakin varmaan cruisingit sinne... :wink: ?
   
 2. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Itse itselleni vastaten, nyt ois sitten "Wilin baarin" avajaiset pe 22.2.08 klo 14 alkaen entisellä Montolan Shellillä. Tarjolla kakkukahvit ja meno jatkuu aina klo 22 asti. Pitää sinne varmaan Buickin nokka suunnata ja käydä paikalla pyörähtämässä kunhan hankkeesta perjantaina vapautuu...
   
 3. miss duster

  miss duster 1st gear

  Hienoo on että torkkelit piti paikan kuosiin.
  Saattaa tulla kesällä vaikkas kaljallaki käytyä... :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!