Moottori pölläyttelee savua moottorijarrutuksessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tapio, 9.5.2006.

  1. tapio

    tapio Gearhead

    No niin, aina jotakin kiusaa...

    Kaverini huomasi, että oma 327:ni pölläyttelee savua moottorijarrutuksessa. Öljyä menee kanssa jonkun verran. Kannet on rempattu vastikään, joten ne pitäisi olla kondiksessa.

    Ajatuksia, mistä johtuu?
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Moottorijarrutus kehittää voimakkaan alipaineen, jolloin jostain pääsee imun johdosta öljyä palotilaan, eli männänrenkaat/sylinterin kuluma, imusarjan tiiviste, imuventtiilien varsien kumit jne.

    Jos kannet on rempattu äskettäin, ja siten imusarjan tiivisteetkin on uusia, vois veikata alakerran kulumaa. Voihan olla että se vaan imee esim. PCV-venttiilin kautta öljyä juuri ja vain moottorijarrutuksessa, mene ja tiedä.
     
  3. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Mulla on kans sama ongelma osmossa... Se vaa tekee sillee että kun päästää kaasun pois ja jarruttaa koneella nii pöläyttää vasta sitten ku antaa kaasua ekan kerran.
     

Kerro tästä muillekin!