Moottorimuutos poikkeusluvalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Concarne, 27.11.2020.

 1. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Onhan tässä kaiken karvaista hypoteettistä vääntöä. Ehkä se vakuutusyhtiö voi evätä korvauksen tutkiessaan moottorin koon suuruuden ylittyneen desilitralla tai vaikka parkkipolttimon olleen toimimaton kriittisellä hetkellä. Kuulostaa hassulta. Jos harrasteena on haastaa byrokratiaa ja on halukas maksamaan siitä niin harrastushan se sekin. Jos haluaa tehdä isolohkon ja ajaa sillä niin senkun tekee vaan.
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 2. Concarne

  Concarne 2nd gear

  Vakuutusyhtiöhän evää korvauksen varmasti jos löytää perusteet. No, se nyt ei ole tässä tapauksessa mikään syy muutoksen hakemiselle. Eiköhän tosiaan jokainen saa harrastaa mitä huvittaa. Lain rikkomisesta tosin voi olla seuraamuksia mutta jos ei aivan törkeyksiin sorru niin nekin on tässä maassa yleensä melko lieviä. Byrokratian haastaminen on harrastus siinä missä muukin. Isolohko on tehty jo ja kammettu Camaron nokalle, tänään otetaan siitä savut.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. Jos on kova tarve saada 572 kone otteeseen ja synninpäästö myös vakuutusyhtiöön päin, tuskin se ratkaisu löytyy täältä. Miksi ei ole soittoa traficomiin, kyllä ne siellä sanoo onko mahdollista ja hakemusta varmuuden vuoksi perään. Vakuutusyhtiön kanssa voi tehdä yhdessä laskelmia massan kiihtyvyydestä, jarrutehosta, massan pysähtyvyydestä erilaisilla kitkoilla.

  Sitten sitä konetta ei panna sinne keulalle, jos ei lupaa tule!!! sehän on lainvastaista.
   
 4. max

  max Double Gearhead

  Ota liikkuvaa kuvaa ensikäynnistyksestä,tuollainen kiinnostaa kovasti.
  Muutenkin laita kuvia minkälainen viritys on kyseessä.
  Itse vähän samassa tilanteessa 565 Chevyn kanssa jossa hieman emmin muutaman asian kanssa,joten kerro vaan motista enemmän jos vaikka oppisi jotain.
   
  Muokattu: 28.11.2020
 5. Concarne

  Concarne 2nd gear

  Eivät ota Trafissa mitään kantaa ennen kuin hakemus on sisällä ja käsittelevät sen sitten aikanaan. Kuten jo kirjoitin, ei tässä mitään synninpäästöä olla hakemassa mihinkään suuntaan. Konekin on jo keulalla kuten tuossa aiemmn sanoin. Ei näytä johtavan tämän pyörittely täällä mihinkään joten lopetan tähän. Eniten olisi kiinnostanut jos jollain on kokemuksia poikkeusluvan hakemisesta moottorimuutokselle ja kuinka on perusteltu jos lupa on saatu.
   
 6. fenix

  fenix 2nd gear

 7. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Juu varmaan hetki kannattaa odotella jos on tärkeää saada juuri oikea tilavuus otteeseen
   
 8. max

  max Double Gearhead

  Aijaa,meinaatkos että et kuvin 572 Camaroa esittelekkään?
  Pettymys.
   
 9. Arttu Toivonen
  3.4.2015 7:44


  Odotavan aika voi kyllä olla pitkä. Siitä esityksestä oli kyllä lausuntokierros vuosi sitten, mutta sen jälkeen siitä ole mitään kuulunu. Ja voi olla, että nykyisen liikenneministerin aikaan mitään tulee kuulumaankaan.
   
 10. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Ajelee siihen asti vaikka 454 papereilla, saattaa siinä ajellessa huomata ettei sillä paperissa lukevalla numerolla olekaan niin suurta merkitystä. Itse asiassa muualla päin maailmaa se rekisteriote on sitä varten että sillä osoitetaan omistusoikeus, tekniikasta niissä ei yleensä lue juuri mitään
   
  Slant Sickness ja max tykkäävät tästä.
 11. max

  max Double Gearhead

  Saitte sitten tänään 572:sen tulille?
  Oliko helppo homma vai oliko huolia?
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 12. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Hieno projekti.
   

Kerro tästä muillekin!