Moottorin kiinnikkeiden rakennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 14.8.2019.

  1. manun

    manun Gearhead

    Yleensähän koneen korvakot tehty näissä v-koneissa siten että lohko kiilautuu niiden väliin,onko tuhoon tuomittu ajatus jos laittas kasin sillä tyylillä kumityynyt että olis pysty asennossa?tyynyinä käyttäsin volvon moottorin tyynyjä jotka pyöreitä niinku jääkiekko ja pultti molempiin suuntiin.ei muuten mutta olis minusta helpoin rakentaa tässä minun projektissa.mietin vaan että repiikö tyynyt hajalle?
     
  2. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Ihan tietona Volvo kumityynyt on ihan älyttömän pehmeät en suosittelen niitä mihinkään... Kokemusta B20 ja B18 mootoreiden ja 340 moottorista.... ei sellasia minkään vähääkään pirteämpään vehkeeseen.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Ei mitään mihinkään missä on pelkkä kumi välissä, joku muuki pitää olla rajottamassa moottorin liikettä, siinäkin tapauksesss et se kumi ratkee.

    Taiite ainaski oon kyllästyny vaihtelee jo foordeihi ja mopareihi sitä kuskinpuolen kumia.
     
    juko7 tykkää tästä.
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Hottentotti härveleissä ihan yleistä, en nyt täl vehkeel pysty linkittää mitää mut koitetää sössöttää jotai. Mut sellasia on missä rungon ja motin välissä kumi, rungon alapuolella kumi ja noista kaikista pultti läpi.
     
  5. manun

    manun Gearhead

    700 sarjan kumityynyt ne oli mitkä siihen varasin.
     
  6. rodhot

    rodhot Gearhead

    Kalu tarkoitti varmaankin tälläisiä

    [​IMG]
     
    juko7 ja xarper tykkäävät tästä.
  7. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Buickin naulapäät on justiin tuolleen tuettu.
     
  8. manun

    manun Gearhead

    Kiitti!tuohan näyttää fiksulta
     
  9. Sultzi

    Sultzi Gearhead

    Itse aina tykännyt pusla tyyppisistä moottori/vaihteisto kiinnikkeistä, tässä esimerkki jonka tein 302 fordin koneeseen

    [​IMG]

    Jos taas haluaa käyttää pyöreitä volvo kannakkeen tyyppisiä niin kannattaa ostaa scanian vaihteiston kiinnityskumeja, maksaa jotain ~15e ja ovat jäykät, näitä saa esim Onnin Autosta kätevästi tilattua.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  11. laakkius

    laakkius Gearhead

Kerro tästä muillekin!