Moottorinkannakkeet SBM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja busgods, 1.10.2014.

  1. busgods

    busgods Gearhead

    69 A-koppa, vakio 318. Tukityynyt made in Taiwan ja näyttävät jo ulkoisestikin aikamoiselta kuralta. Halkeamia sun muuta >> vaihtoon. Jos haluaa säilyttää orkkismukavuuden/kovuuden, minkä lafkan kannakkeet kestää ja toimii? Moottorin piristys listalla lähivuosina joten ei haittaa jos kestävätkin himpan enempi... Vinkkejä, kokemuksia??
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

  3. busgods

    busgods Gearhead

    Eikös näiden nou swap kannakkeet eli nuo Polylockit ole aika kovat verrattuna orkkistyynyihin. Nyt kun ei ole swappi kyseessä niin muut ei taida passata...
     
  4. Herje

    Herje Double Gearhead

    Selasitko alas sivua. Niitä saa normikumisina ja polylock versioina.
     
  5. busgods

    busgods Gearhead

    Ahzo. Näyttäis bracketit tulevan mukana, se tässä hämäsi. No varmaan fiksua vaihtaa/uusia ne samalla. Ja jos vielä oikein tavasin niin 318LA ja 340/360 vaatii erilaiset bracketit... Mielenkiintoista. Kiitokset tutoroinnista.
     
  6. Degenerated

    Degenerated Gearhead

  7. busgods

    busgods Gearhead

    Vakuuttavan näköinen. Tämän sopivuus lienee testattu, kestokin? Olettaisin että tuossahintaluokassa alkuperä mallia halpatuontimaat. "Mutta niinhän ne kaikki" ennakoin jo vastineet...
     
  8. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Toi voip olla korkeempi tarkemmin katottuna mutta uspartsis luulis olevan hyllyssä et helppo tsekkaa
     

Kerro tästä muillekin!