Moottoripyörän moottori autoon

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja wildchild, 8.2.2008.

 1. Larry

  Larry Gearhead

  Millonkas tuollaisia crossi Jammuja on tehty?
   
 2. wildchild

  wildchild 1st gear

  Muuten hyvä, mutta maksaa vähän liikaa.. Enemmän kuin R1 Yamahan mosa maksaisi...
   
 3. MK1

  MK1 Gearhead

  hämeenlinnassa oli -80 luvun lopulla laitettu fiat 133, hondasta 750 tai peräti 1000 kone...olisko ollu vekan veljeksistä joku...kulki kuitenki jo ykkösellä niin kovaa että loppu ominaisuudet..korjatkoon joku jos muistaa paremmin... :odroll:
   
 4. mke77

  mke77 3rd gear

  ....ni no noniin.....en nyt mene takkamaan mut yamahan kone se oli......ja krossipyörästä.....ja vesijähdytteinnen!!!!! semmonen v2:nen missä toinen sylinteri "sojottaa"alamäkeen......metka oli kone ja hirmunen vääntö.....meinaa kotarit jää kevyest kakkoseks ajossa!!!!!! :eek:
   
 5. laakkius

  laakkius Gearhead

 6. jankinnu

  jankinnu 3rd gear

  Eikö sitä pakkia vois hoitaa sähkömoottorilla, jossa pyörimisnopeussäätö tai välitykset niin isot et kulkee aina tarpeeksi hitaasti? Samanlainen kytkentä kuin starttiin, niin ei pyöri turhia eteenpäin ajellessa.
   
 7. micco

  micco 3rd gear

 8. laakkius

  laakkius Gearhead

 9. valiant65

  valiant65 Gearhead

 10. Geebe

  Geebe Gearhead

  Jos auton laatikkoa meinaisi käyttää niin koneeksi sopisi moottorikelkasta esim Yamaha RX-1 joka on R-1 prätkänkoneelle sukua, 145 heppainen tuhatkuutioinen nelitahti, ja siinä ei ole vaihteistoa kiinni koska kelkassa on variaattori erikseen. Jos sovitteeksi vaihteistoon laittaisi ketjun, hoituisi kierroskoneen välittäminen auton laatikolle sopivammaksi ja pakki säilyisi. Etuveto-pitkittäismoottorisen (Saab ?) laatikko johonkin koriin takavedoksi niin keskimoottoriautohan siitä tulisi. Sprintttikisavehkeistä ideoita.
  Tai jos prätkäkone lumpsahtaisi etuvetoauton keulalle helpommin niin muuttaa takapyörät mcphersoneilla ohjattaviksi ja ajelee perä edellä. Puolalaisilla oli Youtubessa 126 Fiatti johon oli takatuupparin tilalle pantu etuvetotekniikka ja jätetty keulan renkaat myös ohjaaviksi, siis kaksi rattia kabiinissa eri suuntiin ja perä edellä kaahasivatten ja toisella ratilla säätelivät sladia.
   
 11. laakkius

  laakkius Gearhead

  Mopo saksasta tonnin, auto työpalkaks, eli kokonaiskustannukset alle 1500€...
   
 12. wildchild

  wildchild 1st gear

  Löytyykö pakki?
   
 13. Pahis

  Pahis 1st gear

  Oon vähä kans haaveillu. Fiiatin oma konehan pyörii nurinpäin, mutta sehän riippuu ihan että miten sen koneen sovittaa laatikkoon.

  Mitenhän toimisi moottoripyörän kone ja loota esim vaikka goldwingistä (akselit "pitkittäin") ja joku auton tai ooppelin retkuperä jatkoksi?
   
 14. laakkius

  laakkius Gearhead

  Ei tartte, on niin kevyt työntää jos on tarvetta...keulan toki nostaa ilmaankin jos haluaa niin kääntää... :rotfl:
   
 15. sbc350

  sbc350 Gearhead

  mites micra meni street slidessä? 8)
   
 16. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Tee mieluummin siitä Skodasta. Kovakulkuisia Fiiuajahan on nähty, mutta kumia polttava takatuuppari-Skoda olisi peli jossa on yllätysmomenttia.
   
 17. sbc350

  sbc350 Gearhead

  ainiin tällainen?

  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]

  ripee peli :rotfl:
   
 18. Vonsaku

  Vonsaku 1st gear

  Ostin justiinsa kuusatasen fiuden tätä tarkotusta varten, voipi tulla vinkee vehe ajaa.

  Pakkia ei alkuun olis tarkotus laittaa ja ihan ketjuvedolla koko vehje.
  Pakin sais kyllä tehtyä esim sähkömoottorista (pelkkällä jenkin startilla ajelis jo pitkiä matkoja ja varmaan lujempaa kun alkuperäisellä moottorilla), harvemminhan sitä näillä kopeilla tarvii takaperin kurvailla.

  Autojen perien kanssa tulee välitysongelmia, 4.85:sen (alkuperäinen) perällä, 1100 gsx-r:n koneella, 11000 rpm ja alkuperäisellä rengastuksella ois huippunopeudet tämmösiä:
  1=52kmh
  6=136kmh

  Luulen että ykkösellä semmonen 105-110kmh ois varttimailille ihan ok.

  No saa nähä mitä tulee, vai tuleeko mitään, kovasti on hitsivehkeet laulanu.
   
 19. laakkius

  laakkius Gearhead

  parhaaks jäi 17.5@112 tai jotain...joutu höllää kaasun jo puolessa välissä, kun keula pompotti kuskin mukaan niin paljon ettei olis pysyny lapasessa.
  Etuiskarit on ihan morjens.
  60ft oli 3.6s... :rotfl:
   
 20. laakkius

  laakkius Gearhead

  parhaaks jäi 17.5@112 tai jotain...joutu höllää kaasun jo puolessa välissä, kun keula pompotti kuskin mukaan niin paljon ettei olis pysyny lapasessa.
  Etuiskarit on ihan morjens.
  60ft oli 3.6s... :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!