Moottoripyörän moottori autoon

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja wildchild, 8.2.2008.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tarttee leipoo siihen 15''vanteet, sillahan saat reilusti valitysta lisaa.
  Ja tossa kummi vaihtoehto, ei taatusti suddaa.
  http://www.mandhtires.com/store.php?crn ... how_detail
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kaverin serkku kävi täällä pyörähtämässä jussina ahdetulla hujahasalla. Veti aika nöyräksi kun katteli dynolappua joka kertoi 1300cc koneessa olevan 437kaakkia puhtia :eek: . Tollasella koneella liikahtais aika moni pikkukärry aika lujaa :odroll: .
   
 3. bootsi

  bootsi Gearhead

 4. wolfvan

  wolfvan 1st gear

  Mulla on finn datsun pellolla kunnostus kelpoinen, oon jo jonkin aikaa miettinyt mitähän tuollekkin keksis. Täältähän se idea löytyi joka alko heti kiinnostaan pitää ruveta sopivaa konetta katteleen. Muistaakseni auto painaa moottorin kans 500-600 kiloa.
   
 5. MadMike

  MadMike Gearhead

  Tee Locost ja tunge siihen prätkän kone..on muuten huima laite mutkaradalla sen allekirjoittaa aika monikin rattimies.
   
 6. MadMike

  MadMike Gearhead

  ai oikeen kaverin serkku....

  mistä sää näitä vedät...

  Ei tarvii kovin kauas Naantalista mennä että löytyy samanlainen ihan suomen kilvissä.
  Ei ole kaverin serkku tosin.... :poff:
   
 7. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  On muuten maailman 9 nopein prätkä!! Sillä oli kivaa päästellä menemään!! Sama ukko tekee mm. The Doctorin pyörään osia. Se tulee taas ens kesänä pyörähtämään täällä!! tuletko kuolaamaan?? Tällättiin sen pyörään muuten samanlainen takajousitus kuin mitä The Doctorilla on tossa mun paskassa tallissa :rotfl: . Ensimmäinen tsipale katupyörään ever :odroll: .
   
 8. gremlin

  gremlin Gearhead

  Oon koittanu pidatella itteeni, mutta:
  MISTA HELVETISTA SAA NAITA KEKSIT???
  Kattelin noita Bonneville yms sivuja ja ''kaveris'' pyora ei varmaan tartte kulkee kuin ~500km/h jos se on likikaan 9. nopein :eek:

  Myoskin luulin etta ''The Doctor'' asuu Monacossa, mutta se se naemma onkin sun paskasessa tallissa :eek:

  Kaikkee sita oppii kun on korvat tarkkana ja kuuntelee/lukee kansainvalisten seikkailijoitten/tallipaalikoiden juttuja
   
 9. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Luulis että gremlinssitkin osaa lukea mutta kun ei tai sitten ei vaan ymmärrä lukemaansa ja sillä rätkällä ajetaan liikenteessä eli siinä on kilvet!! Ei se kulkenut kuin 373km/h että onkos se nyt sitten nopea katupyörä?? Ei varmaan porilaisten mielestä :rotfl: .

  Eikös muuten ittensä pidättelystä tule sokeeksi :eek: .
   
 10. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Pistäskö toi mutaraaseri piruuttaans hiukan provoja joskus, joku aina tarttuu semmottiisiin... :rotfl:

  Ei kai silti, mikään sensaatiokikka ole sinänsä turpoittaa jotain susnan myllyä +500-heppaiseksi, eri juttu sitten onko se minkään väärti kuitenkaan. Setti ois hyllytavaraa vissiin? Maksaa kyl...

  Mieluummin itte turpoittaisin jonkun laiskan autonmoottorin +1500-heppaiseksi, ehkä sama raha menee...vai kuinka? Tuammonen Eskortti ois kiva talvellakin, ei tuu niin kylmä ku hajapasan satulassa.

  Nykyäänhän on polttoaineen säästämiseksi siirrytty turpoittelemaan koneita, sen sijaan että laitettas isoo myllyä voimanlähteeksi.
   
 11. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Porilasten mielestä mikää ei oo mitää. :rotfl:

  Liikaa on itte asias liika vähä.
   
 12. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  No ei tuo mitenkään uskomattomalta ainakaan mun korvaan kuulosta.

  Tuttavalla on kanssa (suomessa) kiihdytyskelkka, siinä on Jammun 1000cc motti- just se joka on sukua moottoripyörän koneelle. Ko kapineella oli ainakin ollut jokin ennätys hallussaan, kuski vaan kuoli ja vehjes meni myyntiin.
  Kapine oli kotoisin pohjois-amerikasta.

  Dynottu +400HP, tais olla 425 jos en ihan väärin muista. Painoa häksättimellä kisakunnossa hämärän muistikuvan mukaan 138kg.
  Käytetyt/tarvittavat ahdotkaan ei ollut aivan järkyttäviä. Ainakin alakerta koneessa Yamahaa- ettei ollut kampurakin- että ihmeesti kestää hetkellistä rankaisua.
  Kai sillä jo esmes pompannappi liikahtais johonkin.

  Omistaja tarkentakoon tietoja jos haluaa.
  Ajofiiliksistä kun kysyin niin tuumas että "aivan kun kiihdyttäis puolitussua kumivenettä ylitehokkaalla perämoottorilla" :rotfl:
  Meinaa runko vähän joustaa vissiin...
   
 13. bootsi

  bootsi Gearhead

  Jos haluatte nähdä TurboSukisukeja kadulla... tervetuloa Rovaniemelle. :wink:

  Täällä on Suzuki "etanoita" turbotettu varmaan jo -80 luvulla... tai viimeistään -90

  (eipä niitä Suomenmestaruuksia muuten tänne tuliskaan) :rotfl:


  P.S. Paljonkos tuollaisessa hujabasassa on heppoja vakiona? ja paljon kulkee vakiokunnossa (ilman rajoitinta?)

  Edit: 147kW
   
 14. tonsku78

  tonsku78 Gearhead

  pyörä

  Juu, kyllähän se mun serkku vietti jussin täällä, hajabusa seisoi tuossa meidan pihalla , ja kyllä se nyt vaan niin on että se hajabusa oli ainakin vielä juhannuksena 9:neksi nopein KATUPYÖRÄ maailmassa, mitattu seisovalla maililla.

  ja siitä jousituksesta...sellanen oli tuossa meidän olohuoneen lattialla leviänä tosiaan jussina, ja meni tähän samaseen hajabusaan paikalleen.

  Kaikki mitä mudraceri on tässä kertonut, on ihan oikeasti tapahtunu muuallakin kuin kuvitelmissa.
   
 15. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Mä voisin tarvita sellassen -82:sen turpoitetun etanan, jos sattuis oleen ylimääräsiä...kai siittä jonku verran vois maksaa, muttei paljoo kuitenkaan. Oon hyvin köyhä ja varmasti köyhänä pysynkin. Ois sitte kiva mennä kaverin tykö joka aikoinaan osti uutena semmossen Etanan. (Naisasiat sekotti sen pään niin pahalteen että myi pois!) Ois hyvä tarjota sitte sille että vetääses lenkki tolla ikäänkuin vanhojen nuaruusaikojen muistoksi, se kun nykyään ajelee tommosilla Hardy & Laurelson mopoilla... Ja sitte toivoa ettei huomaa sitä turpoitusta, ainakaan aivan heti alussa... :rotfl:
   
 16. MadMike

  MadMike Gearhead


  Ei se jannu asu tosiaankaan Naantalissa joka suomessa käväsi en vaan tiennyt että tosiaan jos mutaraaserin kaverin serkku niin munkin kaverin serkku on siis joku indoneesialainen ?
  Nyt selvinnee siis myös se että ei ko. suvussa mitään koripalloilijoita tai muskelimiehiä löydy... :rotfl:

  Ja totta joo että maailman 9 nopein pyörä..noh siihen vaaditaan hiukan enemmän työntöä kuin 373 huippua/ loppunopeutta....kummasti unohtui mutaraaserilta kertoa jotain olleellista.
  Kun katuvessoista on kyse tollasta mainintaa on aivan turha heittää koska veikkaan että Ruotsistakin voisi löytyä enemmän kuin muutama listaan mahtuva.

  Mutta ohan toi mutaraaserille kova juttu kun ei saa paskasessa hallissaan eksoottisempia laitteita alleensa suotakoon se ilo siis hänelle kun saa siis vierestä katsella.

  Tosiaan kyllä mä tonskua uskon että mutaturpa kertoo asiat mutta aina jokin olleellinen jää pois ettei olisi niin tavisjuttua tai totuus paljastuisi...tulihan se ilmi tonsku sun laatikkoa koskevassa jutussakin.

  Ja tosiaan täältäpäin löytyy ainakin yksi hajabusa plus ainakin yksi Kawa jotka on varteenotettavia haastajia eikä unohdeta uudenmaan sankareita oululaisista puhumattakaan.

  ETana sopis mulleekkin..ei tarvii olla ees ahdettu...eikä edes 1100cc vaan ihan tonninen riittää.

  Sen verran tiedän mutaraaserin kintaitten työnnöstä ja historiasta että on sitten ajaminen tai ruuvvaaminen kyseessä niin mutaraaseri ei ainakaan ole PÄÄSTELLYT MENEMÄÄN tuotakaan peliä..korkeintaan tyhjäkäynnillä ajanut metrin pari.
   
 17. tonsku78

  tonsku78 Gearhead

  jep

  toi kyseinen pyörä on nimenomaan ruotsista, serkku on syntynyt suomessa, asunut koko ikänsä ruotsissa, ja työskentelee nykyään aasiassa. ja kyllä ruotsissa on tosiaan vielä nopeampia pyöriä, kaikki samaa porukkaa.
  ja noi nopeudet on seisovalla maililla otettuja, ja sillä listalla sijoitus 9.
   
 18. apuwoima

  apuwoima 1st gear

  Mulla oli joskus haaveena ympätä konemopon 833:n V-motti 126:een. 126:ssahan on aluperinkin joku Dukatin/Laverdan/Motokutsin/Piakkion/Tmvitalialainenmopomerkkinen kaks mukinen ja ilmajäähdytteinen motti. Tai ainakin perustuu siihen.

  Jo silloin alkoi pienimmät Fiiut olemaan harvinaisia ja keräilykohteina. Jos ei jokkikseen niin hullut keräilijät. Just kun löysin sopivan aihion, niin jo naapurin ukko tuli haukkumaan hulluksi kun tuhoan moisen "söpön" kulkuneuvon. Ja vei mukanaan. Mulle jäi ainoastaan haavekuva että "perkule, ois voinu jengillä pää pyöriä kulmilla kun etsis katsellaan papatuksen lähdettä".

  No onneks haavelaitteet on aina tehokkaampia ja parempia ku toteutukset, ni en o sillä viitsinyt lähteä enää hakemaan uutta vastaavaa projektia. :eek:
   
 19. MadMike

  MadMike Gearhead

  Re: jep

  Huh..helpotuin...
  Älä enään pelota tolla että indoneesialianen serkkusi, kun eihän tosiaan ikinä tiedä mistä sinäkin mandoliininrämpyttäjä olet kotoisin kun noita sun seikkailujas olet kertonut :rotfl:

  Jaa että jollain yhdellä listalla 9´s nopein... no toi on sitten vielä kaukana mistään mökämatin toitottamasta "MAAILMAN NOPEIMMASTA" listasta, mutta miksiköhän ei tullut yllätyksenä että ryssis taas noinkin simppelin asian ?
  Olis nyt luullut että tuntee edes kiihdytyspelit...

  Missä toi lista on että voidaan vähän surffailla ?
   
 20. kuula

  kuula Gearhead

  Tää oli hyvä! :rotfl: :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!