Moottorisahan mäntä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 4.4.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Alkuun pahoitteluni siitä, että tämä aihe ei liity millään muotoa autoihin, mutta kun ei muualtakaan apua saa, ja täällä on oikeita asiantuntijoita, joilta uskoisin tietotaitoa löytyvän.
    Ongelmana on vm. 1990 Husqvarna 40- moottorisaha, johon tarttisin männän. Uusi maksaa yli kolmanneksen uuden sahan hinnasta, joten se ei tule kysymykseen. Onko kellään tietoa, vinkkejä taikka kokemuksia jonkun muun vekottimen männän käytöstä taikka "vähän käytetystä" osasta.
     
  2. 59

    59 Gearhead

    Lähetäpä mulle yksityisviesti, johon pistät jonkun yhteystiedon, niin saat paluupostina erään moottorisahojen kanssa pelailevan tutun puhelinnumeron.
     

Kerro tästä muillekin!