Mopar 17" Rallye Wheelsit - kokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja arzi, 8.5.2014.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Onko kellään kokemuksia noista 17" Rallye Wheelseistä? Netistä katselin kuvia mutta ne on kaikki jotenkin kummallisia kun vanteessa olevat reiät peilautuu niin hitosti kirkkaista reunoista. Esim.
    http://www.drivinithome.com/wp-content/ ... 4/aar2.jpg

    Olis kiva nähdä vanteet livenä jossain kulkupelissä. Löytyiskö jostain päin Suomea jo noita?
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kemissä näkee myös jokusen viikon päästä. (Gun Metallic 1971 Challenger)

    En ole noita itsekään livenä vielä nähnyt, mutta näyttävät kyllä paaaaaaaaaaaaaaaaljon paremmilta kuin Foosen aikoinaan muokkaamat tekeleet.

    Alkuperäisten vanteiden kaltaista ympyrää ei kehälle tosiaankaan näytä noissa muodostuvan. Harmi, se on todella tyylikäs yksityiskohta alkuperäissä vanteissa.

    Mrs & Mr Pötkö ovat onneks laittaneet lihaa luiden ympärille! Tuossa sinisessä AAR (-klonessa?) etenkin nuo takarenkaat ovat surkeaa katsottavaa.
     
  4. arzi

    arzi Gearhead

    Hienoa että noita alkaa löytymään. Itekin mietin noita Challeen alle.. Mitäs rengaskokoja ootte ajatelleet? Vähän isompaa taakse vai? Leveyksiäkin näyttää vanteesta olevan kahta erilaista.

    Voikun joku pääsis tulemaan noi alla Kouvolan Swap & Meetiin muutaman viikon päästä. Pääsis ihan livenä uutukaisia ihmettelemään. Omat 15" rallyet tosin näyttää varmaan "pillereiltä" noiden isompien vierellä! 8)
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Hyvä paikka mainostaa...

    Ostetaan 2 kpl 6.5 x 15" orkkis rallivanteita!
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    noi 17" rallit on todella hienot livenä. Juurikin tuon oranssin challengerin näin kruisaamassa, niin tosi hyvin sopi siihen autoon. Ei näytä miltään ylikokovanteelta vielä, vaan ihan sopusuhtainen paketti.
     
  7. Mutku

    Mutku Gearhead

    Eli varmaan noista allaolevan kuvankin "alkuperäisten vanteiden kaltaisista ympyröistä kehälle" lie puhe:

    [​IMG]

    Sori epätarkka kuva. Jatkhamma.
     

Kerro tästä muillekin!