Mopar 2 Gen Hemi kannen studit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Poni -69, 13.5.2019.

  1. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Morjenttes.
    Löytyykö tollasia keltään tai tietoa mistä sais / teetettyä? Eli ne studit jotka menee kannesta sinne nostajalaakson puolelle.Pidemmät tähän Wordin lohkon ku orkkikseen.. Toi mauserilla mitattu siis on se orkkis-studi,pitäs olla mutterin ja prikan verran pidempi.Soittokierros alan puljuihin alkaa tänään.
    Motti pitäis saada kasaan viikonloppuna.

    https://aijaa.com/Px5dsI
    https://aijaa.com/gKrw5I
    https://aijaa.com/GrhWm3
     
    Muokattu: 13.5.2019
  2. Kuvat ei näy..
     
  3. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Tämä se ei multa sitte onnistu koskaan ensimmäisellä eikä toisellakaan..:mad:
    Näkysköhän linkit ny?
     
  4. Nyt näkyy. Kysymykseen en osaa vastata, että löytyykö kotimaasta.
     
  5. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Huomenna ois 8kpl 7/16 UNC-kierteisiä 4.5" pitkiä kuusiokantapultteja (12.9) käsissä.. Kanta pois ja UNF-kierre päähän sorvilla.. Mutta meneekö mehtään sitteki..? Onko se pultti sit enää lähelläkään 12.9 ku sorvilla pätkä kierteytetty?
     
  6. Ei se kiertetys siihen pultin lujuuteen vaikuta. Se sorvattu kierre ei sen sijaan ole ihan niin vahva kuin valssattu kierre.
     
  7. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Siis jos katkeaa niin siitä sorvatun kierteen juuresta.. Eli omalla vastuulla kannenstudiksi.. ;)
     
  8. darpen

    darpen Gearhead

    Pultithan valssataan normaalisti, eli periaatteessa vois sanoa että taotaan.
    Sorvaamalla otetaan materiaalia ronskisti pois jolloin kestävyys tietysti heikkenee, mutta en osaa sanoa kuinka paljon.
    Totahan pystyis testaamaan monenttiavaimen kanssa niin, että kiristää mutteria niin paljon että saa kierteen paskaksi sorvatusta ja alkuperäisestä pultista. Sitten vertaa momentteja niin siinähän on sit totuus kestävyydestä.
     
  9. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Kiristysmomentti tolle olis jotain 80 ft lbs eli onko se n. 11kg.
     
  10. darpen

    darpen Gearhead

    Eli sit testaa milloin se antaa periksi ja vertaa tohon lukemaan. Sorvatulle löytyy kans testaamalla se raja milloin se hajoaa ja siitä normi pulttiin vertaamalla sais jotain käsitystä myötölujuudesta.
    Vaikea selittää, joudun ehkä piirtämään kuvan jos selostus ei aukea.
     
  11. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Joo ei tarvii rautalankaa, ymmärtää tuostakin..:)
    Täytyy testata.
     
  12. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Studeihan saa melkeen millä mitoilla vaaan. Minkä pituset kierteet tarvit kumpaankin päähän ja mikä kokonaispituus? Mul on noit jonniverran erilaisii... Ylipätään hempassa toi on lähinnä huono tuki, paikka ja kulma on erilainen kuin muissa "kansipulteissa". En tiedä onks tossa sun lohkossa se reikä soikea että mahtuu studien kanssa nousemaan suoraan ylös. Jos ei ni sit ne studitkin pitää ruuvata paikalleen ku kansi paikoillaan. Ite käyttäisin suosiolla pultteja, alsakansiin helicoilit reikiin. Vai oliks peräti niin et noihin mis tarvii pidemmän pultin se ei mahdu? Ei voi millään muistaa kaikkee...
     

Kerro tästä muillekin!