Mopar 273cid

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja viridia, 11.4.2006.

  1. viridia

    viridia Gearhead

    Mitähän mahtaisi maksaa moparin 273 moottorin poraus, ylikoko männät ja koko moottorin tiivisteet? Pieni hintaarvio olisi kiva... 8)
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Samanverran kun muihinkin moottoreihin, paitsi männät, joita voi olla hankalampi löytää. Sealed powerilla ja Sterlingillä ainakin on matalapuristeisia valumäntiä, mutta hinnat joita löysin ei olleet mitään kauheen edullisia. Jos korkeempipuristeisia haluaa, niin sitten ehkä kannattaa hommata jotkut custom männät. Eli tiivstesetti vissiin jossain 70 euron huitteilla, koneistushinta riippuu koneistamosta ja mäntäsetin hinta käytetyistä männistä. soita vaikka johonkin kaupaan , ja kysy
     

Kerro tästä muillekin!