Mopar 360 vakio käyntiinlähtö oikkuilee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Unique387, 29.5.2018.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Näinköhän tossa on nyt epäonnistuneesti sotkettu eri-ikäistä tekniikkaa...? Tuo vaiva on ihan tyypillinen sille, että kun virtalukko ei anna startin aikana sähköä puolalle, niin se pitää hoitaa sieltä etuvastuksen ohittavalta piiriltä, mikä tulee startin kautta. Kärjettömän kytkentä ei ole ihan "bolt on" siihen tilalle ja saattaa tehä just tollasta. -73 tuskin on ollu alkujaan kärjetön, joten tuo kytkentä pitää nyt riisua kaikesta alkuperäsen kärkisytkän vermeistä vääriltä osiltaan ja tehdä kärjettömän vaatimalla tavalla. Luulen.
     
  2. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Kyllä -73 Furyn pitäis olla jo alkujaan kärjettömällä sytytyksellä. Siinä pitäis alkujaan olla kaksi etuvastusta. Toinen on sytkäboksille ja toinen puolalle. Uudemmista bokseista se etuvastuksen takainen napa on jätetty pois.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Moparit ei oo mun juttu, joten en väitä vastaan.
     
  4. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Oon ollut siinä käsityksessä, että vuonna 72 Mopar siirtyi kärjettömiin. Varmasti joku korjaa kohta jos oon väärässä :)
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Olet oikeassa. Ja jos muistan oikein niin -73 Furyssä olis nelinapainen se valkoinen ballast resistor-palikka.
    Kaipailisin aloittajalta vaikka videota et mitä se auto oikein tekee.
     
  6. Unique387

    Unique387 1st gear

    Joo on alkuperäinen kärjetön. Ja on hyvin alkuperäinen konehuone. Ja on alkanut nyt lähtemään käyntiin niinkuin auton pitääkin. Muutahan en tosiaan nyt viimeksi tehnyt kuin hinkkasin ja öljysin kaikki maadoitukset ja löysin sen yhden piilossa olleen, katkenneen alipaineputken rintapellistä, jonka uusin ja liitin rintapellissä olleeseen, ainoaan piippuun ilman putkea. Tosiaan lähtenyt jo monet kerrat kylmänä asiallisesti käyntiin. Saa aluksi vähän aikaa paksumpaa, mutta ryypyn säädöllä ehkä korjattavissa? Täytyy seurailla, jos vaikka rauhoittui.
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  8. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    https://imgur.com/a/DIo9rkq
    Kuvassa näkyy alipainekellon hahlossa se mutkatanko, sitä taivuttamalla säädetään ryyppyläpän sulkeutumisaste. Kuvasta puuttuu se sähköryypyn bimettallijousi joka vetää tota samaa vipua.
     
  9. Unique387

    Unique387 1st gear

    Kiitti kuvista ym. Kunhan taas pääsen auton luo niin enköhän jotain saa aikaiseksi.
     
  10. Unique387

    Unique387 1st gear

    Jo viime kesänä käyntihäiriöön löytyi ainekin yksi syyllinen. Yksi tulpanhattu oli jostain syystä hiljalleen lähtenyt pois paikoiltaan. Tuntui että ne hatut oli jotenkin epäsopivat niihin tulppiin. (Uusittu ennen minua). Nyt se
    oli lähtenyt taas pois paikoiltaan ja käynti oli sen mukainen. Laitan siihen koko johto/hattu setin uuden, joka on varmasti juuri siihen tarkoitettu.
     
  11. Unique387

    Unique387 1st gear

    Ei tää lopeta kiusaamista. Nyt se taas ei lähde ekoilla starttauksilla käyntiin ??? Ja edelleen vähänkin lämpöisenä lähtee?? Pystyykö noiden sytkäboxien kuntoa mittaamaan mitenkään, entä sen hall anturin? Vai joutuuko vaan vaihtamaan ja kuuntelemaan kuinka kävi. Kun se on niin pirullisen ehdoton. Joko lähtee laakista tai sitten toisilla kerroilla starttoittelee ja temppuilee, aina kuitenkin lähtenyt.
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Mitäs jos vaikka otat sen ryypyn kokonaan pelistä pois hetkeks.
     
  13. Unique387

    Unique387 1st gear

    Kun pääsen auton luo taas, niin sitä vois kyllä tosiaan kokeilla.
     
  14. atobee

    atobee Gearhead

    Sytkäboxi vika, aikansa temppuilee ja menee sit pimeeksi.
     
  15. Unique387

    Unique387 1st gear

    Uusin sytkäboxin, ei mitään vaikutusta.
     
  16. Unique387

    Unique387 1st gear

    Auto menee säädettäväksi. Ei se nyt maallikon konstein siitä oikene.
     

Kerro tästä muillekin!