Mopar 618RH

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja romuarnold, 12.3.2009.

  1. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Tuollaanen otsikon mukaanen loota, 2wd malli ollu hakuuses jonku aikaa, mutta kun ei meinaa löytyä. Nuo Moparin laatikot on mulle vähä uutta asiaa, eli onko vastaavaa tukevaa ylivaihdelootaa olemas jollaki muulla tyyppimerkinnällä. Mikä on esim. 47RH. Ollaan ymmärretty, että 618 on 727 ylivaihteella, menikö oikein? Entä onko 518 vastaavasti 904 ylivaihteella?
    Myös muita ideoita kuunnellaan, eikä sen tarvi olla Moparista, koska moottorikin on sukua Chevylle. Ylivaihde kuitenki tarttis saada.
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    Joo, 727 pohjainen, 618 on Cumminsin ja V10;n jaolla, 518 (46RH) pikkulohkon jaolla.
    Uudella merkinnällä 618 on 47rh, eli eka nro on vaihteiden lukumäärä, toka vahvuusluokka, 1 heikoin ja 8 vahvin, R = takaveto (myös takavetopohjaiset nelivedot), H = hydraulinen.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    A-500 on 904 lootaan perustuva loikkari. Ilmeisesti 42RH/E ja 44RE on vielä tota samaa pikkuloota satsia.
     
  4. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Jaa että se on sama loota tuo 618 kun 47, täytyy alkaa hakemaan myös sellaista. Jos vahvin malli on merkinnältä 8, niin mistä vehkeestä se 48RH löytyy. Se pitää olla just tuo H versio, niin ei tarvita mitään boxia. Kytkin kopalla ei oo mitään väliä, kun sen joutuu sovittamaan kuitenki.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    48RH lootaa ei ole tehty!! 48RE on ja 47RH lootasta saa ihan yhtä vahvan kuin toi 48toosa on.
     
  6. Herje

    Herje Double Gearhead

    Missäs vehkeissä nuita laatikoita on ollu? :eek:
     
  7. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Ilmeisesti ainaki niissä kanttikoppaisis Gummins koneisis pickupeissa, 80 luvun lopusta 90 luvun alkupuolelle. Mulle nämä loorat on vielä täyttä hepreaa, mun tiedoista kunnia kuuluu Kitinojan laatikkosepälle, jota on tullu puhelin häiriköityä muutama tunti asian tiimoilta.

    Kiitos muillekkin täsmällisistä neuvoista, laitan 47RH laatikon samantien hakuun jenkkilän suuntaan. Tietenki jos jollain on sellanen joutilaana tää kotimaas, niin kiinnostusta olis.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jeep:eissäkin on ollut tota A-518 toosaa myös ja ton lisäksi 46RH/RE versioina. Noikin saa vahvistettua 48RE tasolle. Niin koneena 318 tai 360 mopsi.
    Toi 46RH on vähän kuin saasteajan 727 jossa levyjä vähiten ja loikkarin planeetta heikompi sekä rakenteeltaan että levymäärältään vs A-618 versiot.
     

Kerro tästä muillekin!