Mopar 904 kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Dartsan, 11.4.2007.

  1. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Pystyykö laatikkoon vaihtamaan sen kardaanin liukuholkin purkamatta askia? Eikös siellä ole joku holkki ulkokehällä?

    Laatikko olisi siis tarkoitus pitää paikallaan, kun ei kehtais jumpata sitä pois pienen homman takia. Tai sit vois vaihtaa koko laatikon samalla vaivalla.

    Kun kahden mallin infoa on tullut, niin ajattelin josko joku olisi joskus vaihtanut. Ja liekö hinnakkaita, jos voi vaihtaa.

    On aika paljon väljää ja syö eturistikkoon neulan jäljet. Eikä tuo jyrryytyskään mitään mukavaa ole.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Pystyy. Jos ei muuten, niin pudottamalla lootan hännän pois, pitäis lähteä koko lootaa irrottamatta.
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Lähtee häntä pois paikoillaan, mutta täytyy olla käytössä oikein tukevat lukkorengaspihdit. Eli pultteikhä auki, kiinniketyyny irti ja sen alta kahdella ristipääruuvilla kiinnitetty peltilätkä irti. Sitten sen alla oleva lukkorengas täysin auki (viikset hahlon ulkolaitoihin) ja vedetään häntäkartio irti.

    Takaisinpäin laittamisessa parkkilukkotangon paikalleenmenoa auttaa kun vähän pyörittelee kardaania samalla.

    Kannattaa hommata häntäkartion tiiviste, peltilätkän tiiviste ja takapään stefa samalla.
     
  4. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Onko varmaa tietoa, et voiko sen holkin repiä sieltä pois ja tuupata vaan uuden tilalle?

    Kun melkein sama vaiva on ottaa koko aski pois ja vaihtaa toinen tilalle, jos pitää tuo häntä irrottaa. Kun on tuo toimiva laatikko tuossa nurkassa varalla. Korjailis tuon sit varalaatikoksi. Lienee kuitenkin helpompi pöydällä kuin auton alla rymyten.
     
  5. dodge00

    dodge00 3rd gear

    liukuholkin vaihto

    ei tarvi irrottaa edes häntää. se holkki on yhdeltä sivulta halki eli poikki niin auto vaan montulle ja koputtelee pienehkön ruuvarin holkin halkeaman jommalle kummalle puolelle ja nostaa siten reunat päällekäin (varoen tietysti ettei tärvele laatikon häntää) sitten sen jo pystyy kaivaan pois pieninokkasilla hyvillä tongeilla ruuvaria apuna käyttäen. sen jälkeen vaan koputtelee uuden tilalle sopivaa hylsyä käyttäen.
     
  6. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Tackar och pockar!
     
  7. rt68

    rt68 1st gear

  8. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Tuossa on kyllä jo aika väljä tuo holkki. Ja olen jo kokeillut käännellä perää ja laatikko kone kombinaatiota. Ja jos ei tuon holkin vaihto auta, niin pitää ruveta klemmareilla painottamaan jordaania.

    Vai oisko jollain lainata takuulla suoraa kardaania b-bodyyn. eli ois 904 ja 8 3/4 akseli. Vois kokeilla, et mistä johtuu, jos ei vaikuta tuo holkki hommeli.
     

Kerro tästä muillekin!