Mopar a-body osia , kuka myy?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Topi, 4.9.2016.

Tags:
  1. Topi

    Topi 1st gear

    Moro!

    68" dart maalattu ja nyt alkaa kasaus . Eli kyseessä täys restaurointi. Uutta nippeliä, puslaa ja ruuvia tarvis löytää. Jenkeistä kyllä löytyy mutta onko kauppiaita suomessa joilla olisi tavaraa hyllyssä? esim. ikkunan rullia ja liukupaloja, tiivisteitä, puslia, jne.

    Usparts oon katsonut, mutta moni on tilaustavaraa niinkuin monella kauppiaalla. Ilmeisesti moppe osaa harvoin hyllyssä kauppiailla

    Topi
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Dart Center / Jarmo Hiljanen, lienee paras valikoima a-bodyosaa hyllyssä Suomessa. Todennäköisesti joudut kuitenkin tilailemaan ulkomailta.
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Mulla oli haaveena joskus firma jossa myydään vain a-body Moparien osia.Hyllystä,ei tilaamalla.Ehkä lottovoiton jälkeen vois harrastuksena pitää...
    Aika huonosti on hyllyssä kellään mitään.Hiljasen tilanteesta tänä päivänä en osaa sanoa mitään,kun ei ole ehtinyt juurikaan harrastaa,niin ei ole paljon osiakaan tarvinnut.
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "68" dart maalattu ja nyt alkaa kasaus . Eli kyseessä täys restaurointi. Uutta nippeliä, puslaa ja ruuvia tarvis löytää.".......en ole yhtään tällaista restaurointia tehnyt, mutta "maallikkona" minusta tuntuu, että olet nyt niin paljon myöhässä kun on kulunut aikaa siitä purkamisesta. Noiden nippelien yms yms tarve olisi ehkä pitänyt kartoittaa jo siinä purkuvaiheessa ja tilata silloin heti. Ja kuten yllä on kirjoitettu, niin ei täällä ole kenelläkään "hyllyssä" tuota kamaa...korkeintaan jonkun aikoinaan liikkeeseen tilaamia ja noutamatta jääneitä. ..ja en kyllä osaa sanoa mistä firmasta edes etsisi jenkeistäkään....e-bayn kautta... :oops:
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Kellään ei perse kestä varastoida osia suomessa, jotka ei liiku! Esimerkiksi mulla on yli 3500 nimikettä Jeeppeihin ja kuitenkaan ei ole kaikkea kysyttyä hyllyssä...
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    En tiedä mitä nippeliä / puslaa vast haet, mutta ainakin alustan osaa vaikutti partsilla olevan.

    Kannattaa muistaa että korissa mm. ikkunan muoviosissa joitakin osia on yhteisiä mm B-koristen kanssa. Saattaa jossain kohtaa helpottaa etsimistä.
     
  7. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Tiivisteet yms. koriin liittyvät osat kannattaa tilata itse pg-classic ja dantes mopar parts. Alustan osat sitten vaikka Us-parts, Tradeparts jne.
     
  8. Topi

    Topi 1st gear

    Ok näin vähän epäilinkin ja tottakai ymmärrän, että tavaran pitää liikkua, jos meinaa varastossa pitää liiketoimintaa ajatellen. Ajattelin vaan jos on joitain kauppiaita ,joilla olis jäänyt tavaraa hyllyyn. No hyvin se tavara jenkeistä tulee, eipä tässä nyt mikään hoppu ole kasailla. Kevääksi jos sais kuntoon :D
     

Kerro tästä muillekin!