Mopar a-bodyt stripillä eilen, tänään ja huomenna....

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 4spdBcuda, 23.1.2011.

 1. Kähmy 545

  Kähmy 545 3rd gear

  Keulija vallua tuli ihailtua nuorempana, jopa siinä määrin, että kaverin kanssa yritettiin ostaa samanmoinen kampe. :lol:
   
 2. 4spdBcuda

  4spdBcuda 3rd gear

 3. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Onko 9 -sekunnin Matta-Ferrex Valiant manuaalilla yhä iskussa? Tuli vaan siitä mieleen, kun Oulun hurjat kaivoivat Olsbon Veskun Koti-Pizza Novan männä viikolla esille ja meinaavat palauttaa sen radalle jo ensi kesäksi. Tähän tarvitaan nyt Mopariumin vastaiskua.

  BTW..onko Nixxonin Duster vielä hengissä? Isokivijärvien Valiant lienee yhä entisillä omistajillaan?
   
 4. C-barge

  C-barge Gearhead

  Se väri oli kiiltävä punainen, mut varmaan jotain miranoolia ja ku auto säilytyksessä puun alla ni saatto vaikuttaa mttapintaselta. Noita valianttejahan oli kaks, toinen Erikssonin Arilla missä oli "perinteinen motti", ja toinen Kulmalan Timolla jossa oli sitten siihen aikaan vähän eksoottisempaa palikkaa. Alunperin Timo ajoi chopatulla vihreellä ht-vallulla, mut sen poistuttua koivikkoon Hangossa joskus 90-luvun alussa rakens punaisen 2 D sedanin. Timon autossa tais olla centerlinet ja Arilla peltarit. Arin auto meni parhaimmillaan kaiketi 10.6 ajan ja Timon muistaakseni 9.8. Arin auto seisoi muiden harrastusten takia varmaan vuosikymmenen kunnes Hermusen Kari onnistui sen ostamaan ja palauttamaan radalle. Ajellut satunnaisesti vain huonopitoisilla lentokentillä, ja mennyt jotain 11 aikoja parhaimmillaan, huhujen mukaan ens kesäks olis tulossa tekniikkamuutoksia ja kenties automuutostakin. Timoa oon nähny aina silloin tällöin, ja aina on tulossa ajelee ens kesänä. Laite on periaatteessa ollut kokoajan kasassa, mut vanhat Battenin kannet vissiin jo korjauskelvottomat. Huhujen mukaan siinäkin olis nykyään "hieman" potentiaalisempi moottori, mutta voimansiirto kaipais kanssa päivitystä ja kun on ollut kaikkee muutakin ni on jäänyt tekemättä. Mut aietta siis on, ja eiköhän ennemmin tai myöhemmin näy radalla.
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kulmalan autoa tarkoitin. Se oli kyllä aikoinaan tosi hieno (olis sitä vieläkin) ja kulki kovaa.
   
 6. pinola

  pinola 2nd gear

 7. Teukku

  Teukku 3rd gear

  Eikös tuo linkin valiant ole ex Kaisla???
   
 8. pinola

  pinola 2nd gear

  Kyllä on. Harmi, näyttää aika huonoksi menneen eilen.
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo, kuski kuitenkin fyysisesti suht ok, ei luuvaurioita. Aikalailla ensitestejä kun auto on ollut pari vuotta etelänaapurissa työn alla, tekniikkana moparin R5/P7 ja PG. Kerkes vissiin menemään 9.4 ennen mishappia.
   
 10. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Tais olla ton Vallun taru tossa. :-?
   
 11. TBO552

  TBO552 1st gear

  Kyllä varmasti on näin. Luulisin.
  Mutta Onhan tuo Ns,Rata Milestäni täysin kelvoton noin tehokkaille autoille jossa ajavat. Mielestäni Kalajoen sm kisatkin ovat vaaralliset kun seinät puuttuvat joihin nopeet autot livetessään voivat ottaa kontaktia eikä vastaavasti pyöriä 30 metriä siellä hiekoilla missä auto varmasti kaatuu. Kalajoen Kisaa en mollaa millään tavalla se on hieno paikka ja yleisöä löytyy. mutta mielestäni se 201metriä on siellä maksimi mitä pitäisi ajaa. Niin ja asiaan Minun -66 Valiantti Meni Kiikalassa 2000 12.9 ja takasin tontille tuotiin trailerilla koska vetarit olivat sileenä Hiacen perastä. :rotfl:
   
 12. LGC

  LGC 3rd gear

  Tälläsestä kellään mitään muistikuvia? Kuulemma ajettu suht lujaa jo ''aikojen alussa''. Luultavasti ulkonäkö muuttunut mutta toi scooppi ainakin hyvä tuntomerkki, väri voinut olla keltainen tai oranssi ja kilpi NL-383 tai ASJ-20

  [​IMG]
   
 13. Nicky

  Nicky Gearhead

  Auton edellisen omistajan tunnen kyllä, mutta silloin oli ainakin ihan normi katuajossa. Ei siis missään kisavireessä!Ulkonäköähän voi muuttaa mielin määrin vaikkei tekniikkapuoli sitä vastaakkaan. Pikkulohko tekniikallahan toi oli kaverin omistuksessa ja melko mieto semmoinen.
   
 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  Eikä ollut sekään joksi sitä jossain topicissa arvuuttelin, eli NJS-9.
   
 15. LGC

  LGC 3rd gear

  Joo onhan se vieläkin melko mieto :lol: ainaki toistaseks
  Lähinnä mietin 80-90 lukua
   

Kerro tästä muillekin!