Mopar a-korin takajousitus asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jm-vallin, 18.4.2021.

  1. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Onkohan vaivan arvoista muuttaa lehtijousien paikkaa runkoon ja onko katsastus konttorilla mitään erikoista asian suhteen.
     
  2. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Saa sillä lisää renkaalle tilaa. Tietty pyöräkotelot pitää levittää. Itellä eivät oo missään vaiheessa katsastuksessa sanoneet mitään. Muutoskatsastuksessakaan sitä ei noteerattu.
     
    Jm-vallin tykkää tästä.
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    80-luvulla tuo jousien siirto oli vissiin kiikunkaakun laillisuuden kanssa. Eräs sankari teki sellaiset ja sanoi, että kun ne on "paremmin tehty" kuin tehtaan jäljiltä niin ei ole ongelmaa. Ei ollut katsuri edes huomannut kavennettua akselia kaiken muun ohella; bloweri, flippi....
     
    Jm-vallin tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!